January 7, 2020

Kelihatan cantik dan menawan pasti merupakan simbolik kepada kaum hawa dalam memastikan kesihatan mereka turut terjaga terutamanya kesihatan dalaman seseorang wanita itu.

Bak kata orang, 'Cantik Dalam Cantik Luar', Justeru itu suatu produk minuman kesihatan Mon Juice telah dikeluarkan secara komersil bagi memastikan kesihatan wanita itu sentiasa dititikberatkan.

 Mon Juice dalam bentuk cecair di dalam sachet

Pengasas dan juga Pen...

September 19, 2019

Bermula dengan satu produk tular, jenama produk kecantikan pasangan suami isteri, Nursyafiqah Aina Abdul Wahab (Syafiqah Aina) dan Abdul Hafiz Harisuddin Mahamad (Hafiz Mahamad) semakin berkembang pengaruhnya. Memasuki tahun kedua AINAA Beauty beroperasi, dua produk sulungnya, AINAA Serum dan AINAA Cleanser terus konsisten mencatatkan jualan yang memberangsangkan.

Ia merupakan satu pencapaian luar biasa dalam tempoh singkat unt...

July 17, 2019

Aura White Global Sdn Bhd merupakan syarikat bumiputera yang mengeluarkan produk kesihatan dan kecantikan untuk semua peringkat umur. Syarikat ini diuruskan oleh Datin Furyna Azmeer dan Datuk Saiful Safwan sejak tahun 2012. 

Aura White terkenal dengan lebih 60 jenis rangkaian produk kesihatan & kecantikan lelaki dan wanita dipasaran seperti Aurawhite Sparkle Diamond Collagen, Aurawhite Skinspa, Auramen Turbo Collagen, Auramen S...

July 12, 2019

Setiap orang ingin memiliki wajah yang cantik dan berseri, tidak terhad kepada golongan wanita sahaja, semua golongan diperingkat usia termasuk golongan lelaki pasti idamkan wajah yang berseri dan licin.

Evance Liquid Foundation Freckles Pigmentation, produk sulung keluaran istimewa Littlegam Couture pasti akan menyerlahkan kecantikan wajah anda pada bila-bila masa.

Di samping kecantikan wajah si pemakai, menurut pengasasnya Dat...

June 27, 2019

Nampak kurus atau langsing, tidak bererti tiada lemak yang tersembunyi. Mungkin lemak itu boleh disembunyikan menerusi pemakaian korset, pemilihan busana gelap, teknik suntingan atau mungkin bergambar dengan mempraktikkan sudut yang betul. Demikian antara dilema yang dilalui sendiri  seperti pelakon, penyanyi dan ahli perniagaan, Kilafairy suatu ketika dulu.


Anak bongsu kepada penyanyi terkenal era 1980-an, Rohana Jalil itu se...

April 26, 2019

 Aleeya Azizan, Pengasas VITALICIA Sdn Bhd (Bersama Foto beliau dengan berat 80kg ketika dulu)

Setiap hari wanita harus mengekalkan kecantikan sama ada luaran mahupun dalaman mereka. Dengan tampak cantik menawan wanita akan sentiasa berkeyakinan dan dapat menonjolkan diri dalam apa jua bidang yang diceburi.

''Do you wanna LOOK like a supermodel, BE like a supermodel, FEEL like a supermodel? Let's unleash the supermodel within wi...

February 21, 2019

Sejak sekian lama, ramai tertanya-tanya bagaimana golongan selebriti Asia mengekalkan wajah licin tanpa cela walaupun berdepan dengan jadual kerja yang padat, berjaga lewat malam dan kurang tidur. Hari ini, rahsia tersebut terbongkar. Masker Anjeri dari Thailand ini merupakan rahsia yang membuatkan kulit wajah golongan selebriti seluruh Asia kelihatan berseri, halus dan lembut.
 
Dicipta oleh pengasasnya, Thanadon Yingsiriwora...

January 6, 2018

Enam warna idaman untuk dipilih

Selepas mencipta kejayaan dalam dunia katering, ahli perniagaan terkenal Zarinah Haji Mohideen menubuhkan syarikat Zinia Cosmetic Sdn. Bhd. pada tahun 2017. Beliau dibantu oleh Siti Hasmah, 34 dan Nor Asimah Abdul Salam, 25 dalam mengendalikan syarikat tersebut.

Walaupun masih hijau dalam bidang kecantikan dan kosmetik namun ketiga-tiga wanita anggun ini yakin produk sulung mereka SonRei lip cre...

January 3, 2018

Menutup tirai 2017 , Nora Danish secara rasmi telah melancarkan produk kosmesiutikal keluaran syarikat usahasama beliau dan suami, Nedim bersama dengan 4 lagi rakan perniagaan di bawah jenama OhMostWanted. Majlis pra pelancaran berkenaan telah diadakan  di outlet Parkson's  Play Up Advance, Fahrenheit Kuala Lumpur pada 30.12.2017

Produk OhMostWanted™,  lahir daripada minat Nora yang mendalam dalam bi...

September 26, 2017

"Produk baru Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel dicipta untuk mengembalikan kulit yang sihat, bersinar dan berseri dari dalam ke luar"  

Jika anda berasa wajah anda kasar dan ketat, maka anda mungkin mempunyai kulit yang kering. Ini bermakna kulit anda kekurangan air. Apabila kulit dehidrasi, ia akan menghasilkan lebih banyak minyak untuk mengimbangi kelembapan kulit. Ini akan menyebabkan jerawat, kerengsaan d...

Please reload

© 2018 by SeoJun

Meet The Team

Cyrill Hassan

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

Ask me to know me. Get connected to my social media

Yus Yunus

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

Nobody is perfect.  Always stay connected with me.