Dato' Siti Jadi Komentator DAA2?Pada 30 November 2016 lalu , setelah selesai persembahan Elda Susanti pada malam Top 12 Group A Show, pihak produksi DAA2 telah membuat kejutan dengan mengadakan lintas langsung bersama Dato' Siti Nurhaliza melalui Skype .


Dalam segmen berkenaan hos DAA2 , Irfan Hakim berbicara mengenai proses hijrah Elda Susanti , Rina Nose serta Dato Siti Nurhaliza yang sebelum ini tidak berhijab dan sesudah berhijab. Dato Siti menjawab hijrahnya untuk berhijab adalah kerana doa ikhlas serta nawaitunya kerana Allah SWT.


"Allah itu maha mengetahui dan maha mengasihani akan semua hambaNya. Rezeki Allah itu sangat luas. Jesteru sama ada berhijab atau tidak, pasti ada kurniaan rezeki untuk setiap hambaNya".


Irfan Hakim sempat bertanyakan kepada Dato' Siti tentang hijrah serta penampilan baru salah seorang hos DAA2 , Rina Nose yang turut telah berhijab. Dato Siti sempat memberi pujian kepada Rina Nose atap penampilan baru Rina Nose yang dirasakan beliau tampak manis dan cantik.


Diakhir komunikasi tersebut Dato Siti sempat memberikan hint bahawa beliau tidak sabar untuk ke Jakarta bagi bertemu Rina Nose. Semacamnya Dato' Siti bakal jadi komentator D'Academy Asia 2 lah ye?...


D'Academy Asia 2 - Dato Siti Berbicara Soal HijabSumber video : vidio.com


Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black