AFGAN Bawa Konsert 'SIDES' MALAYSIA TOUR 2017 Ke JB



Setelah sukses sengan konsert Afgan SIDES Malaysia Tour 2016 yang diadakan di Stadium Bandaraya Miri pada Disember 2016 yang lalu, Idola Pop Indonesia, AFGAN bakal kembali semula ke Malaysia bagi menyambung siri jelajah 'Konsert AFGAN - SIDES Malaysia Tour 2017'.


Selepas sambutan luarjangka pada konsert siri jelajah yang lalu di Miri, konsert kali ini bakal diadakan diadakan di Persada Johor International Convention Centre pada 08 April 2017 bermula pada jam 7.30 malam. Konsert yang dibawakan oleh IME Malaysia, dikatakan sebagai konsert terbesar Afgan yang pernah diadakan setakat ini.


Pada konsert berkenaan, peminat juga bakal menyaksikan SONA-ONE bakal membuat persembahan bersama AFGAN sebagai artis jemputan. SONA-ONE merupakan artis Malaysia pertama yang berkoloborasi bersama AFGAN menerusi lagu yang berjudul "X"

Tiket tiket untuk konsert itu nanti boleh didapati di ticketcharge.com.my pada harga RM485 (VVIP), RM385 (VIP) and RM285 (CAT1)


Satu sesi cabutan bertuah akan diadakan secara ekslusif dimana 600 peminat yang membeli tiket konsert berharga RM485 (VVIP) berpeluang bergambar bersama AFGAN disamping 50 pemenang akan dipilih untuk sesi 'meet-and-greet'. Sementara itu, untuk 350 peminat pertama yang membeli tiket berharga RM385 (VIP) pula, berpeluang untuk mendapatkan poster yang telah ditandatangani oleh AFGAN. |MYBuzz


Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts