Antabax On-the-Go untuk Ramadan Dan Hari Raya Yang Lebih Bersih


Terdiri daripada tiga produk hebat bersaiz poket iaitu tisu, gel dan spray pembasmi kuman Antabax, ianya amat sesuai untuk keperluan pembersihan yang pantas tetapi menyeluruh ketika anda sibuk membuat persiapan untuk Ramadan dan Hari Raya.


Lagi 4 hari seluruh umat Islam di Malaysia bakal menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maka ramailah yang sudah membuat persediaan untuk pulang beraya di kampung. Untuk pastikan tidak ada yang ketinggalan sewajarnya kita semua buat checklist. Bercakap fasal checklist, cuba masukkan Antabax On-the-Go dalam checklist anda. Haaa..apa tu Antabax On-the-Go?


Barisan produk penjagaan diri Halal nombor 1 Antabax, bakal memastikan semua keperluan kebersihan anda ketika dalam perjalanan terjaga dengan barisan produk pembasmi kuman yang anda boleh bawa ke mana sahaja dan pada bila-bila masa. Barisan pembasmi kuman Antabax ini amat sesuai untuk keperluan pembersihan yang pantas tetapi menyeluruh ketika anda sibuk membuat persiapan untuk Ramadan dan Hari Raya termasuklah sewaktu perjalanan balik kampung yang menceriakan. Barisan ini terdiri daripada tiga produk hebat bersaiz poket iaitu tisu, gel dan spray pembasmi kuman Antabax, yang amat sesuai digunakan dalam keadaan yang memerlukan perbersihan pantas dan bersih. Saiznya yang kecil tidak akan mengambil ruang yang banyak di dalam beg tangan; beg kembara; beg bayi; kantung pinggang; kotak kecemasan mahupun kereta. Barisan produk pembersihan Antabax memberikan perlindungan 24 jam dan membasmi 99.9% kuman berbahaya. Produk ini dirumuskan dengan vitamin untuk kulit dan Aloe Vera bagi memastikan kulit anda sentiasa sihat dan lembap sementara Sistem Derma Protect produk ini pula mengandungi Serum Micro Moisture bagi menjadikan tangan lembut, licin dan sihat. Barisan produk yang diuji secara dermatolgi pada kulit sensitif ini terbukti sesuai untuk penggunaan harian. Kesemua produk Antabax disahkan Halal, memberikan umat Islam keyakinan penuh untuk menggunakannya.


PENGGUNAAN

Terdiri daripada tiga produk hebat bersaiz poket iaitu tisu, gel dan spray pembasmi kuman Antabax, ianya amat sesuai untuk keperluan pembersihan yang pantas tetapi menyeluruh ketika anda sibuk membuat persiapan untuk Ramadan dan Hari Raya

Tisu Pembersih Antibakteria Antabax sesuai untuk pembersihan segara ketika anda tidak mempunyai air dan sabun seperti sewaktu anda membeli belah di bazar Ramadan atau ke pasar. Bawa produk ini bersama anda dalam perjalanan balik kampung untuk membersihkan si kecil dan diri sendiri. Letakkan ia di meja hidangan Hari Raya supaya para tetamu boleh membersihkan tangan sebelum menikmati biskut dan kek yang dihidangkan. Gunakan Penyembur Permbersih Antabax pada pemegang troli juga pada palang atau pemegang di dalam bas atau keretapi ketika anda sedang bergerak. Ia paling berguna untuk membersihkan penutup tandas awam. Semburkan pada tempat duduk tandas, lap kering dengan tisu dan anda boleh gunakan kemudahan itu dengan selesa. Gel Pembersih Antabax pula amat berkesan bila digosok pada kedua-dua tangan dan jari jemari untuk mendapatkan pembersihan menyeluruh daripada kuman ketika ketiadaan sabun dan air. Menurut Pengurus Kanan Jenama Bahagian Penjagaan Rumah dan Peribadi Lam Soon Edible Oils Sdn Bhd, Mandy Lee, penjagaan kesihatan yang baik berkait rapat dengan amalan kebersihan diri yang baik. Amalan pembersihan yang ringkas dan cepat memberikan impak besar dalam mengurangkan risiko penyakit berjangkit, terutamanya yang disebarkan melalui tangan kotor ketika musim perayaan. “Sewaktu Ramadan, kita berinteraksi dengan legih ramai orang daripada biasa dengan keluarga dan rakan yang datang dari dalam dan luar negara. Oleh itu, amat penting untuk sentiasa menerapkan amalan kebersihan sebagai langkah pencegahan dan menjaga kebersihan bagi mendapatkan ketenangan fikiran,” kata Cik Lee. Barisan produk pembersihan Antabax boleh didapati di farmasi dan peruncit terkemuka di seluruh negara termasuklah Guardian, Watsons, AEON dan banyak lagi. |MYBuzz

Tags: