Shinju Pearls Raikan BLOGGER


Pengasas Shinju Pearls, Christina Toh (Baju Hijau) bergambar kenangan bersama dengan Blogger dan Selebriti

Sabtu Lalu, Shinju Pearls Jewels Of The Sea dengan kerjasama MYBUZZ telah menganjurkan Hari Blogger di salah sebuah cawangannya Paradigm Mall, Kelana Jaya.

Terletak di Lot GF-28 di tingkat bawah dengan kehadiran lebih 30 Blogger dijemput dan barisan selebriti seperti Salma 3 Juara, Reyhana Yunus, Ayu Damit, Thalia Mentor, Taty Kumpulan Tops telah menghiburkan tetamu bagi memeriahkan majlis tersebut.


Hari Blogger ini adalah bertujuan memperkenalkan kepada para pelanggan yang sukakan aksesori dimana mereka bukan sahaja hanya sebuah syarikat yang menjual aksesori mutiara semata-mata malah menjual pelbagai barangan aksesori lain seperti batu jed dan sebagainya.


Menggungguli lebih sedekad syarikat barangan kemas aksesori terkenal Shinju Pearls beroperasi sejak 2004 malah kini syarikat terus komited dan kini menawarkan perkhidmatan memulihara barang aksesori lama atau pusaka kepada rupa bentuk yang baharu. Shinju Pearls sentiasa terkenal dengan rekabentuk yang berkualiti, moden dan kontemporari serta harga yang berpatutan ini mengamit pelanggan setia untuk terus membelinya.

"Kami menawarkan perkhidmatan yang sangat peribadi kepada pelanggan yang memerlukan dan mampu memberikan khidmat barang kemas secara profesional dengan lukisan 3D yang menawarkan khidmat seni buatan tanggan halus dengan 925 perak, 9k atau 18k emas dengan pensijilan belian GIA", kata Christina Toh, yang Pengasas/CEO.


"Shinju berharap semoga menjadi salah satu peneraju utama dalam sektor mutiara, permata dan aksesori. Oleh itu, kami akan terus mencetus idea dan menawarkan reka bentuk baharu kepada pelanggan kami, " tambahnya. Nama Shinju berasal dari terjemahan langsung perkataan "pearl" dalam bahasa Jepun, Korea dan Mandarin, dan ia dipilih bagi mengkomersilkan jenama syarikat.


Majlis turut dipertontonkan barang-barang kemas dan aksesori eksklusif dari Shinju Pearls dan rekaan busana dari Jedan Collection. Ia telah digayakan oleh selebriti-selebriti yang hadir. Ia juga bukan sahaja dipakai oleh kaum wanita malah kamu lelaki juga turut sama meminatinya. Ibarat alah membeli memang memakai...


Hari Blogger ini turut dirasmikan secara ekslusif bersama Penyanyi terkenal Dato Zainal Abidin.


Foto-Foto Kenangan Sekitar Hari Blogger Shinju Pearls


Pembaca MYBUZZ yang ingin melihat aksesori-aksesori barangan kemas mutiara ini, bolehlah hadir di semua cawangan-cawangan Shinju Pearls yang terdekat sekitar Lembah Kelang atu boleh mendapatkan maklumat lanjut dengan melayari www.shinjupearls.net


Ibu Pejabat

Lot 1, Level 6, Bangunan Bangsaria 45E,

Jalan Maarof, Bangsar

59000 Kuala Lumpur,Malaysia

Pavilion

Lot 4.15.01 4th Floor, Pavilion Kuala Lumpur

No 168, Jalan Bukit Bintang,

55100, Kuala Lumpur

Bangsar Village

Lot 1F-33 First Floor, Bangsar Village II,


No 2, Jalan Telawi Satu,

Bangsar Baru,


59100, Kuala Lumpur

Great Eastern Mall

Lot 1.10 First Floor, Great Eastern Mall

No. 3030, Jalan Ampang

50450 Kuala Lumpur

Bangsar Shopping Centre

F123, First Floor, Bangsar Shopping Centre

285, Jalan Maarof, Bukit Bandaraya

59000 Kuala Lumpur

Paradigm Mall

G-28, Level G, Paradigm Mall

No. 1, SS7/26A, Kelana Jaya

47301 Petaling Jaya, Selangor

Sunway Pyramid

G1.25A, Ground Floor

Sunway Pyramid Shopping Mall