Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel Bantu Kekalkan Kulit Sihat Bersinar!"Produk baru Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel dicipta untuk mengembalikan kulit yang sihat, bersinar dan berseri dari dalam ke luar"


Jika anda berasa wajah anda kasar dan ketat, maka anda mungkin mempunyai kulit yang kering. Ini bermakna kulit anda kekurangan air. Apabila kulit dehidrasi, ia akan menghasilkan lebih banyak minyak untuk mengimbangi kelembapan kulit. Ini akan menyebabkan jerawat, kerengsaan dan tompok kering di wajah. Keaadaan in akan menjejaskan kesihatan dan keyakinan kita.Dehidrasi adalah satu masalah besar – Rata-rata kulit orang di Asia selalunya akan terjejas lebih teruk daripada yang lain kerana kelembapan cuaca di sekeliling kita. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa 40-72 peratus pengguna kerap mempunyai kulit kering di wajah mereka*. Walaupun meminum air adalah sangat penting untuk mengembalikan kelembapan dan kemudaan kulit, ia mungkin bukan penyelesaian yang mencukupi untuk memerangi dehidrasi kulit.


Kulit yang sihat adalah satu sebab anda akan berasa lebih baik. Salah satu cara untuk meningkatkan keyakinan anda adalah untuk memberikan kulit anda lebih cerah dan kelihatan lebih licin. Produk baru Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel dicipta untuk mengembalikan kulit yang sihat, bersinar dan berseri dari dalaman ke luar.


Produk ini dilengkapi dengan 2 langkah sistem yang unik dimana ia melembutkan kulit dan memberikan faedah anti-penuaan dengan memberikan dos penghidratan yang mengagumkan sehingga 400% untuk mengurangkan garis halus dan kedutan.


Dua langkah mudah untuk kulit sihat ,cantik dan bersinar

Retexturizing Swab boleh melembutkan kulit dan menghidratkan kulit yang kering. Ia mempunyai Asid Lactic , Glycolic, dan Asid Hyaluronic yang menyokong pergerakan sel untuk menyerikan kulit dan membersihkan serpihan kulit untuk mengungkap kulit yang licin, cerah dan bercahaya. Saiz Swab ini direka khas untuk kulit anda yang halus dimana ia membantu mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.


Bagi menangani masalah dehidrasi kulit serta kulit kusam, bungkusan Murad Moisture Infusion Mask yang dipenuhi asid hyaluronik yang akan mengembali dan menyuburkan kulit, ia berfungsi sebagai penghidrat segera yang berkuasa sehingga 400% untuk proses penghidratan kulit anda. Dengan penggunaan yang berpanjangan, kulit muka yang kering dan mengungkap tidak akan berlaku lagi.Hydro-Glow Aqua Peel | How-to Source: Youtube / Murad Skincare


Secara ringkas, Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel mengandungi 4 rawatan mudah termasuk:


Retexturizing Swab – Swab besar ini adalah tunas kapas bertutup yang telah tepu dalam campuran berasaskan AHA campuran Latuc dan Glycolic Acid, yang berfungsi untuk melembapkan lapisan permukaan kulit dengan perlahan, melarutkan sel-sel mati dan membersihkan liang-liang kulit yang tersumbat untuk memberikan tekstur yang lebih halus.


Moisture Infusion Mask – Topeng lembaran membekalkan asid hyaluronik untuk memberikan rangsangan segera kepada tahap kelembapan sehingga 400% dan membantu mengurangkan kesan garis kedut. Kulit akan berasa lebih cantik dan bersinar apabila kesan kedutan berkurangan.


Gambarajah tatacara penggunaan Murad Age Reform Hydro-Glow Aqua Peel

Gunakannya sekali seminggu.


Langkah 1: Retexturizing Swab

<