honor MALAYSIA BAKAL BUAT KEJUTAN!


honor Malaysia minggu lalu telah mengumumkan bahawa ia akan memperkenalkan satu peranti pintar yang mampu memenuhi keperluan seharian rakyat Malaysia pada harga yang diinginkan pengguna . Peranti yang akan diperkenalkan di pasaran pada Oktober ini merupakan tradisi honor secara berterusan dalam menyediakan peranti berkualiti tinggi pada harga yang ingin dibayar pengguna.


"Di dalam pasaran kini, kami mengambil komitmen tinggi untuk menawarkan produk yang merangkumi standard yang tinggi dari segi estetik, prestasi dan inovasi. Dalam memperkenalkan peranti terbaru kami di Malaysia, kami telah terlibat secara meluas dengan pengguna dan peminat kami. Kami percaya peranti ini akan menangani keperluan pengguna yang semakin meningkat yang mana pengguna memerlukan peran1ti berkualiti tinggi yang boleh dipercayai dan sesuai dengan anggaran bajet mereka, "kata Zhao Zhiwei, Ketua honor Malaysia.


Telefon pintar honor yang bakal diperkenalkan ini akan menampilkan reka bentuk yang diinspirasikan dari logam yang telah selesai melalui proses 'sandblasting' yang canggih dan dilengkapi dengan teknologi pengesan cap jari pelbagai fungsi yang menjanjikan pengalaman lebih intuitif kepada intuitif.


Untuk prebiu telefon pintar honor yang baru ini, lawati halaman Facebook kami di www.facebook.com/HuaweiHonorMY/. |MYBUZZ!Tags:

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon