SET HADIAH EKSKLUSIF GUARDIAN SEMARAKKAN SAMBUTAN KRISMAS

November 28, 2017

 

Guardian Malaysia telah memperkenalkan rangkaian set hadiah istimewa yang menarik seiring dengan trend global terkini bagi memenuhi kehendak pengguna yang menginginkan produk yang memberi inspirasi untuk musim perayaan yang bakal tiba.

 

Set-set hadiah eksklusif, berpatutan dan praktikal itu telah diperkenalkan di sebuah jamuan khas bersama media yang dianjurkan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Guardian Health and Beauty sdn Bhd, Mr Soren Lauridsen (foto) dan pasukan pengurusan kanan beliau hari ini.

 

Soren berkata: "Set-set hadiah eksklusif ini, yang terdiri daripada produk-produk kesihatan dan kecantikan telah dipilih dan dipek dengan teliti bagi memenuhi kepelbagaian gaya hidup para pelanggan kami.” 

 

Kebanyakan barangan tersebut datang dari Asia, Own Brand Guardian. Ini kerana kami sangat bangga dengan produk jenama kami sendiri kerana ianya menawarkan kualiti pada nilai hebat! Dan sebagai sebahagian daripada matlamat Guardian untuk sentiasa berdaya saing, kami berusaha keras untuk mengekalkan harga yang sangat berpatutan,” tambah beliau.

 

Beliau turut berkongsi pandangan tentang falsafah perniagaan Guardian Malaysia: Perniagaan kami adalah berlandaskan keperluan pengguna untuk produk-produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan. Sejak kami bermula, kami bangga kerana dapat menawarkan produk-produk eksklusif dan berjenama kepada pengguna. Contohnya seperti hadiah-hadiah musim perayaan. Para pelanggan kami tahu bahawa Guardian adalah destinasi yang harus dituju jika mereka mencari set-set hadiah menarik untuk yang tersayang.”

 

Sejak itu, reputasi dan perniagaan kami berkembang ke seluruh negara. Hari ini, kami memiliki lebih 420 stor, yang menawarkan perkhidmatan kepada tiga juta pelanggan setiap bulan!"  

 

Soren yang baru mengambil alih tampuk kepimpinan Syarikat bulan April tahun ini,  berkata beliau berharap untuk terus berkembang atas asas kukuh yang telah dibina di oleh pemimpin-pemimpin sebelumnya sepanjang 50 tahun yang lalu.

 

"Kami telah menetapkan beberapa prioriti perniagaan strategik. Salah satu daripadanya adalah untuk menjadi sahabat sejati kepada para pelanggan kami. Matlamat kami yang paling utama adalah untuk berhubung dengan pelanggan seterusnya membantu memenuhi keperluan mereka. Seperti seorang sahabat, yang dicari ketika memerlukan nasihat kecantihan dan kesihatan. Jika usaha ini akan kekal sebagai peneraju pasaran berjaya, kami beliau. dan sebagai peruncit pilihan utama pelanggan."

Set hadiah eksklusif dari Guardian Malaysia, yang terdiri dari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang dipilih dan di pek secara rapi dan cantik.

 

Jelas Produk penjagaan diri dan solekan dalam set-set hadiah tersebut telah dipilih dengan teliti untuk mencerminkan trend warna terkini yang popular di kota-kota fesyen utama Eropah dan Asia. Ia telah digabungkan ke dalam 50 set hadiah yang berbeza, dengan harga serendah RM19.90 untuk set mini penjagaan tangan. 

 

Guardian Malaysia, percaya variasi set-set hadiah itu cukup untuk memenuhi selera pengguna, sama ada golongan muda dan bergaya atau mereka yang berani dan sofistikated |MYBUZZ! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Twitter Basic Black
 • Facebook Basic Black
 • Black Google+ Icon
Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2018 by SeoJun

Meet The Team

Cyrill Hassan

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon

Ask me to know me. Get connected to my social media

Yus Yunus

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon

Nobody is perfect.  Always stay connected with me.