AMY SEARCH GEGARKAN LAGI PUBLIC DISTORTION 2017


Kemunculan legenda rock Amy Search adalah sangat dinanti-nantikan oleh peminat Rock tanah air. Semalam ketika sidang media, pihak penganjur mengumumkan bahawa Amy Search akan bersama-sama kumpulan rock XPDC dan PRIME DOMESTIC bagi mengegarkan lagi dan mengamit ribuan penonton ke konsert Public Distortion 2017 yang akan diadakan di Oasis Square Damansara malam sabtu ini 9 Disember 2017.


Lagu yang diramal akan dibawa oleh Amy Search ialah Tiada Lagi, Isabella....


Antara lagu yang diramal akan dinyanyikan oleh Amy


Dengan hanya bayaran tiket RM68 seorang anda akan dihiburkan dengan persembahan peperangan bunyi selama 3 jam serta diiringi oleh J&J Rochestra.


PUBLIC dalam konteks ini bermaksud para peminat muzik umumnya dan para peminat rock khasnya manakala Distortion membawa maksud gajet distortion yang bingit.


Konsert ini bukanla Variety Show tetapi sebuah persembahan kolaborasi antara 2 buah kumpulan rock berpengalaman dan ditambah lagi dengan kehadiran lagenda rock Amy Seacrh yang boleh meriuhkan lagi kebingitan konsert ini.


Anda semua boleh mendapatkan tiket-tiket berkenaan di www.ilassotickets.com atau di talian hotline 03-21706333. MYBUZZFollow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black