KERETA MASUK BENGKEL? HUBUNGI THRIFTY MALAYSIA.Pernah tak anda lalui situasi kritikal dimana kereta anda kemalangan, masuk bengkel dan anda 'putus kaki' kerana tiada kenderaan gantian untuk anda pergi kerja, balik kampung, hadiri kenduri dan sebagainya?


Masalah semakin kritikal kerana anda tiada pilihan dan terpaksa menyewa kereta lain walaupun kadar sewaannya tak masuk akal. Aduhaiii sudah jatuh ditimpa tangga! Begitulah nak diibaratkan.


Sekarang anda tidak perlu rasa risau lagi, kerana di Thrifty Car Rental Malaysia ada penyelesaiannya. Jom baca yang selanjutnya


Thrifty Malaysia memulakan perniagaan perkhidmatan kereta sewa pada bulan November 2014. Perkhidmatan mereka lebih menjurus kepada menyediakan perkhidmatan sewaan kereta bajet bersaiz kompak (Hyundai i10 1.25cc).


Thrifty Malaysia mensasarkan untuk menjadi pemain utama dan peneraju dalam perkhidmatan sewaan kereta bagi kategori kereta kompak dengan mewujudkan skim penggantian kereta yang dikenali sebagai "Car Replacement Scheme" (CRS). Harga yang ditawarkan untuk skim ini sangat rendah didalam pasaran iaitu sebanyak RM55 sehari untuk model Hyundai i10. Perkhidmatan ini adalah tertakluk kepada terma dan syarat serta dokumen-dokumen dibawah adalah diperlukan semasa tempahan dibuat:1. Salinan aduan/repot polis atau salinan resit baikpulih kereta dari bengkel yang terlibat 2. Kad Pengenalan/Pasport 3. Lesen Memandu (usia minimum 21 tahun pada tahun semasa) 4. Kad Kredit yang telah disahkan (bagi tujuan pembayaran)


Untuk tempahan seluruh negara, sila hubungi:


Izrin Ishak Emel: izrin.ishak@hertz.simedarby.com Nombor Telefon: 03-7966 7101Untuk sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi Thrifty Car Rental ditalian +603- 7966 7101/ 7102 atau emelkan pertanyaan anda ke enquiry.thrifty@simedarby.com |MYBUZZ!
Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts