JOE FLIZZOW KINI SAHABAT HUBLOT


Pengeluar jam tangan jenama terkemuka Swiss, Hublot memulakan tahun 2018 dengan momentum yang luar biasa dengan mengumumkan 'rapper' legenda yang juga merupakan salah seorang bintang hip-hop terkemuka Asia, Joe Flizzow, sebagai 'sahabat jenama' Hublot yang pertama di Malaysia . Wakil media dan tetamu diundang semalam ke satu acara khas untuk meraikan perkongsian antara Joe Flizzow dan Hublot. Personaliti Joe Flizzow yang menyerlah, minatnya terhadap jam tangan dan serta keberaan beliau dalam industri muzik ini sangat bertepatan dengan nilai-nilai Hublot.

Joe Flizzow memenuhi tuntutan falsafah Hublot, iaitu untuk menjadi yang Pertama. Berbeza. Unik. Padanan sejati diantara pembuat jam tangan dari Swiss ini dengan artis yang lahir dan dibesarkan di Kuala Lumpur. Seorang 'Rapper', penerbit, dan penulis lagu Malaysia yang telah membantu dan mewarnakan bunyi genre lagu di Malaysia dan diiktiraf secara meluas sebagai tokoh berpengaruh di arena muzik hip-hop. Joe Flizzow yang pernah melancarkan album 'Havoc' pada tahun 2013, telah mencipta satu fenomena di Malaysia, diikuti dengan lagu keduanya 'Apa Khabar' dan telah mencipta sejarah sebagai lagu hip-hop pertama yang memenangi anugerah berprestij di Malaysia.


Foto-foto Joe Flizzow untuk kempen terbaharu Hublot

Dianggap sebagai artis hip-hop yang terkenal yang telah meletakkan hip-hop Malaysia di peta global, Joe Flizzow pernah menerbitkan satu rancangan tv yang berkonsepkan pengembaraan, Hip-Hoppin Asia di 8TV yang membawanya ke 7 negara Asia di mana dia berhubung dengan rakan di arena hip-hop yang membawanya ke seluruh ceruk destinasi yang tidak dikenali kepada pelancong biasa.

Bukan hanya seorang 'rapper' yang berjaya, Joe juga merupakan satu figura yang berjaya dan juga individu yang memberi inspirasi kepada masyarakat. Pada tahun 2006, beliau mengasaskan Kartel Record, salah satu label rekod muzik 'independent' yang terbesar di Asia. Selepas beberapa dekad, sejak kelahiran album Inggeris pertamanya , The President pada tahun 2009, beliau telah memperluaskan empayar perniagaan dan Kartel telah menjadi satu jenama dalam industri muzik dengan beberapa artis terkenal bernaung di bawah label tersebut. Usaha beliau untuk meningkatkan bukan hanya Malaysia, tetapi muzik Asia ke tahap yang lebih tinggi menampakkan hasil yang mengagumkan.

Majlis pada petang semalam di acarakan oleh , Reem Shahwa, menyambut kehadiran Pengurus Besar The Hour Glass, Encik SK Teh dan Joe Flizzow di atas pentas sebelum acara bermula. Ketika diajukan soalan mengapa Joe dianggap 'sahabat' yang sempurna untuk jenama Hublot, Encik SK Teh (foto) menjawab bahawa bakat muziknya luar biasa, pembawakan diri Joe adalah menepati dengan nilai-nilai Hublot - pertama, unik dan berbeza, yang memberi inspirasi kepada semua peringkat umur . Beliau menambah, "Kami menikmati karyanya dan menghormati bakatnya dan gembira kerana dia kini secara rasmi menjadi sebahagian daripada keluarga Hublot".


Joe Flizzow kini menyertai portfolio jenama rakan antarabangsa yang hebat termasuk antara lain pelakon Turki Kerem Bürsin, penyanyi Lubnan Ragheb Alama, pemain bola sepak Amerika, Eli Manning, dan pemain tenis Dunia Romania, Simona Halep.

Dalam satu sesi, Joe ketika diajukan soalan apakah yang paling bermakna baginya menjadi sahabat jenama itu berkata, "Hublot adalah jenama yang saya bawa di hatiku. Saya bangga untuk mewakili nilai bersama kami yang unik kepada dunia ". Mengimbas kembali hari tersebut, beliau berkata, "Oktober lalu saya gembira untuk menjalinkan persahabatan dengan pasukan Hublot semasa acara" The Art of Fusion "di KL di mana saya membuat persembahan. Sudah tentu ianya merupakan penghormatan pada diri saya kerana dijemput untuk menyertai keluarga Hublot dengan senarai pemain yang hebat dan hebat, dan saya amat menanti-nantikan peranan baru ini ". Ujar Joe lagi mengakhiri pertanyaan tersebut. |MYBUZZ!Video rasmi kempen terbaharu Hublot - Joe Flizzow

Antara koleksi jam tangan Hublot yang dipertontonkan semasa acara berlansungMengenai Hublot Hublot – « Satu cara yang berbeza untuk mencipta kemajuan » dikatakan oleh mereka yang mengenali syarikat jam tangan mewah Swiss unik ini, di mana setiap saat bergerak ke hadapan untuk mencipta masa depan dengan kelajuan yang menakjubkan. Satu impian yang dimulakan dan dibangunkan oleh Pengerusi Hublot Jean-Claude Biver dengan Ketua Pegawai Eksekutif, Ricardo Guadalupe, kedua-dua lelaki itu bertanggungjawab untuk mengubah jenama Hublot menjadi kisah kejayaan yang tulen di mana Big Bang, Fusion Klasik, Semangat Big Bang dan Pembuatan Pieces mewakili simbol tradisi yang sentiasa berkembang. Dari komplikasi menonton dan bahan revolusioner ke kolaborasi kelas dunia seperti Piala Dunia FIFA ™ dan Ferrari, Hublot menyifatkan dirinya melalui falsafah "Art of Fusion", membawa tradisi ke masa depan. Di peringkat komersil, rangkaian kedai kini berada di lebih daripada 80 butik eksklusif di seluruh dunia (Geneva, Cannes, Saint-Tropez, Paris, London, Berlin, Moscow, New York, Miami, Beverly Hills, Las Vegas, Atlanta, Singapura, Shanghai, Beijing, Hong Kong, Dubai, Abu Dhabi, Kuala Lumpur, Ginza, Frankfurt, Zermatt ...). Untuk maklumat lanjut, lawati www.hublot.com


Mengenai The Hour Glass Ditubuhkan pada tahun 1979, The Hour Glass merupakan salah satu daripada kumpulan runcit mewah utama di Asia dengan 43 butik di sembilan bandar utama di rantau Asia Pasifik. Glass Hour membanggakan dirinya sebagai perusahaan runcit budaya terkemuka di dunia; merintis promosi dan apresiasi budaya mewah dan horologi kontemporari. Telah diiktiraf oleh penerbitan antarabangsa seperti Monocle, Wallpaper dan Vanity Fair sebagai salah satu peruncit khusus yang paling berpengaruh di dunia, The Hour Glass telah diberikan penghargaan 'Best Watch Retail' oleh Singapore Tatler pada tahun 2014.

The Glass Hour telah mencapai pujian antarabangsa dalam industri untuk pendekatannya ke arah mendefinisikan semula rantai jam khusus yang merangkumi penciptaan salon tematik dan meletakkan penekanan pada mengembangkan platform penglibatan budaya berorientasikan pengguna untuk mempromosikan nilai-nilai kemewahan yang sahih. L'Atelier, sebuah butik yang didedikasikan untuk menyatakan warisan pembuatan jam tradisional; dan Malmaison, sebuah dewan mewah berbilang kategori pertama yang stabil untuk runcit koleksi terbaik dan berhati-hati dalam horologi, jahitan, wangian dan barangan kulit - telah dianugerahkan anugerah 'Konsep Runcit Terbaik Terbaik' oleh Persatuan Peruncit Singapura pada tahun 2010 dan 2011 masing-masing. Malmaison memuji pengalaman membeli-belah yang unik dan membezakannya, memenangi anugerah 'Best Shopping Experience' anugerah oleh Lembaga Pelancongan Singapura pada tahun 2012. L'Atelier dan Malmaison juga dianugerahkan 'Konsep Runcit Kebanyakan Inovatif Tahun' oleh Persekutuan Asia- Persatuan Runcit Pasifik (FAPRA) pada 2010 dan 2013 masing-masing.


Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts