Siapakah Yang Paling ‘MeleTOP’ AME2018 Malam Ini? Nantikan....


Detik penentuan paling ‘MeleTOP’ yang ditunggu-tunggu akan dilangsungkan pada malam ini. Anugerah MeleTOP Era atau AME 2018 yang kembali serba mantap untuk penganjuran edisi kelima dengan tema ‘Yang LIT, Yang LEGEND’. Personaliti dan karya paling ‘MeleTOP’ manakah yang bakal memenangi 16 buah kategori yang dipertandingkan merangkumi bidang muzik, radio, televisyen, filem, digital sepanjang tahun lepas? Sama-sama kita ketahui kelak pemenangnya malam ini.


Dihoskan Pengacara Meletop Nabil dan Neelofa.


Anugerah MeleTOP ERA merupakan anugerah yang dipilih oleh para peminat untuk mengiktiraf selebriti terkemuka dan bakat dalam industri hiburan tempatan.


Berikut adalah kategori-kategori yang dipertandingkan adalah 100% undian peminat.Muzik

Lagu MeleTOP ERA

Penyanyi MeleTOP

Grup/Duo MeleTOP

Radio

Penyampai Radio MeleTOP

Program Radio MeleTOP

Filem

Filem MeleTOP

Bintang Filem MeleTOP

TV/Online

Drama MeleTOP

Program MeleTOP

Pelakon TV MeleTOP

Hos MeleTOP

Selebriti

Artis Baharu MeleTOP

Artis Lawak MeleTOP

Couple MeleTOP

Fesyen MeleTOP

Si Cilik MeleTOP

Acara gilang gemilang ini bakal dipancarkan secara langsung dari Axiata Arena, Bukit Jalil pada malam ini secara eksklusif di empat buah saluran utama iaitu Astro Ria (104), Astro Prima (105), Astro Ria HD (123) dan Astro Maya HD (134). Ia turut boleh diakses secara live streaming menerusi YouTube di saluran ‘MeleTOP’ serta perkhidmatan Astro Go, NJOI Now dan on demand untuk pilihan yang lebih fleksibel. Sebagai bonus, siaran langsung program istimewa ‘Showcase Eksklusif AME 2018’ turut disiarkan menerusi platfrom digital di laman Astro Go pada 8 April kelak bermula jam 5.00 hingga 6.30 petang. MYBUZZ!Tags:

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts