PELBAGAI TEMA WARNAI BUFET RAMADAN FELDA D’SAJI 2018Felda D'Saji kini bersedia dengan kepelbagaian menu Bufet Ramadan 2018. Lima (5) buah cawangan Felda D'Saji yang menyediakan buffet Ramadan ialah Dewan Perdana Felda, Red Carpet Avenue, Orchard Villa, Tasik Tiliwangsa dan Lake Cempaka Villa.


Pengalaman 20 Tahun dalam penyediaan juadah ramadan, Felda D’Saji yakin pendekatan baharu dan kepelbagaian menu, akan menjadikannya Iebih relevan dan memenuhi cilarasa pelanggan. lni bakal meletakkan D’Saji sebagai lokasi utama Bufet Ramadan pada tahun ini. Di Dewan Perdana Felda, 40 orang Chef akan menyajikan juadah berbuka puasa dengan tema “Colours Of Malaysia". Antara menu utama adalah Stuffed Whole lamb (Nasi Dalam Perut kambing), Citarasa Ramadan Warisan Melayu, Kambing Bakar dengan 9 rempah dan pelbagai juadah pilihan terbaik.


Selain dari itu, 4 lokasi Bufet Ramadan yang lain dengan tema tersendiri juga sedia untuk dikunjungi. Orang ramai boleh terus ‘walk-in’ ke cawangan cawangan D’Saji untuk berbuka puasa. Tema yang diperkenalkan mengikut lokasi adalah ‘Colours of Malaysia’ di Dewan Perdana Felda, ‘Taste of Asean’ di D’Saji KL Tiliwangsa, ‘Malay Authentic and Grills' di Orchard Villa Gombak dan Cempaka Villa Bangi, dan ‘Citarasa Ramadan’ di Red Carpet Avenue, Strand Mall, Kota Damansara.


Tahun ini, Felda D'Saji turut memperkenalkan D’Saji Delivery sepanjang bulan Ramadan. Dengan pakej serendah RM300 yang boleh dinikmati oleh 12 sehingga 15 orang, pelanggan tiada lagi alasan unluk tidak memperolehi hidangan makanan is’rimewa dan lazat dari Felda D’Saji. Kami bersedia membuat penghantaran di sekilar Lambah Kelang di dalam radius 15 kilomeler.


Orang ramai yang ingin membual tempahan boleh menghantar emel ke salesdsaji@felda.net.my, atau menghubungi lalian 03-2698 8302Perkhidmatan terbaharu D'Saji Delivery dengan kombo pilihan pelbagai menu menyelerakan untuk berbuka puasa

GALERI | MAJLIS PELANCARAN BUFET RAMADAN "COLOURS OF MALAYSIA" D'SAJI 2018


Felda D’Saji kini juga telah bersedia untuk meneroka pasaran perkhidmatan perhotelan dan Franchise Penerokaan bidang baharu ini pastinya akan membawa Felda D’Saji ke fasa baharu yang lebih baik serta lebih berdaya saing. |MYBUZZ!

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • <