PERADUAN TIKET PERCUMA KE MALAM TAYANGAN PERDANA FILEM LANGSUIRHi kepada semua pembaca yang dikasihi, MYBUZZ dengan kerjasama Guam Teamwork mempersembahkan karya poduksi NUANSA Filem arahan Osman Ali ingin memberi peluang kepada semua pembaca buzzingmalaysia.com untuk memenangi tiket percuma ke malam tayangan perdana filem seram LANGSUIR.


Sinopsis LANGSUIR:


Menceritakan kisah cinta dua dunia antara Azlan dan Suri. Mereka bertemu ketika Azlan dan kawan-kawannya berkunjung ke pulau terlarang bernama Pulau Langsuir. Azlan yang jatuh cinta dengan Suri tidak mengetahui bahawa Suri adalah langsuir yang mendiami pulau itu. Zaman irihati dengan hubungan Azlan dan Suri telah merancang untuk menikam paku tajam ke kepala Suri untuk melihat sejauh mana kebenaran mitos mengatakan langsuir akan kekal menjadi perempuan cantik jika kepalanya ditebuk paku. Tindakan Zaman telah berjaya dengan bantuan Kamal namun telah menimbulkan kemarahan Dewi, kakak Suri. Dewi nekad mahu membalas dendam dan menghancurkan Zaman serta rakan-rakannya. Mampukah cinta antara dua dunia bertahan atau terkubur demi menyelamatkan sebuah persahabatan?


Nantikan filem LANGSUIR yang bakal mengilai di pawagam seluruh negara bermula 20 September 2018.

Barisan pelakon dan watak dalam filem ini:

Azlan dilakonkan oleh Syafiq Kyle Suri dilakonkan oleh Hannah Delisha Zaman dilakonkan oleh Firdausnadxaman Dewi dilakonkan oleh Julia Farhana Udin dilakonkan oleh Shah Kimin Alias dilakonkan oleh Nazri John Eron dilakonkan oleh Daaim Jailani Kamal dilakonkan oleh Halim Radzi

OST Filem LANGSUIR

Jom Join kami pada seperti berikut.

Tarikh :

12 September 2018 (Rabu)

Masa Kutipan Tiket:

7.30 mlm

Masa Tayangan:

9.00 mlm

Tempat:

MMCineplexes, Ecurve, Mutiara DamansaraApa yang korang semua kena buat hanya simple jer:


1. Jawab 2 soalan mudah yang berikan dibawah berserta dengan slogan mudah dan kreatif :


i) Namakan dua (2) watak utama dalam filem tersebut?

ii) Apakah nama lagu OST Filem Langsuir?

Slogan:


‘Saya nak menang tiket menonton filem penuh seram LANGSUIR di malam tayangan perdana kerana ……………. (tidak melebihi 15 patah perkataan)


Semua jawapan hendaklah dihantar melalui emel beserta:


Nama Penuh:

Nombor Telefon Bimbit:

Nama FB/IG/TWITTER:


serta nama akaun media sosial (fb, IG, Twitter) ke buzzingmalaysia@gmail.com. Sila pastikan subjek emel ditulis PERADUAN TIKET PERCUMA KE MALAM TAYANGAN PERDANA FILEM LANGSUIR


2. LIKE dan FOLLOW Facebook page MYBUZZ juga di Instagram ,Twitter dan Youtube. Boleh KLIK link dibawah:


Facebook: https://www.facebook.com/buzzingmalaysia/

Instagram: https://www.instagram.com/buzzingmalaysia/

Twitter: https://twitter.com/mybuzzofficial

Youtube : https://www.youtube.com/mybuzz


Syarat-syarat peraduan:

a)Pembaca dikehendaki Like, Share/Repost & Komen artikel peraduan LANGSUIR di media sosial buzzingmalaysia.com. Sila tag @buzzingmalaysia - Pastikan anda guna hastag #PERADUANFILEMMYBUZZ #FILEMLANGSUIR #LANGSUIR #LANSURI #MALAMBULANDIPAGARSYAITAN.


b) Peraduan akan berakhir pada 12 Ogos Jam 12.00 tengahari.


c) Tiada prejudis dalam pemilihan pemenang. Keputusan adalah muktamad.

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black