RAZA HOLIDAYS SARAN TIDAK TERTIPU DENGAN PAKEJ UMRAH PALSU

Dalam menempuhi persaingan sengit dalam dunia perniagaan, Raza Holidays sentiasa mendepani cabaran-cabaran dalam mengambil hati bakal-bakal pelanggannya atau bakal tetamu-tetamu Allah sebagai membantu para jemaah dapat menunaikan ibadat Umrah dengan sempurna.
Sejak tahun 2014, Raza Holidays Sdn Bhd yang berIbu pejabat di Kuala Lumpur ini telahpun mempunyai 3 cawangan di semenanjung Malaysia. Syarikat yang kukuh ini dan berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, Seni Dan Budaya Malaysia yang bertaraf Muassasah (Lesen Khas Umrah) dan juga ahli berdaftar The International Air Transport Association (IATA).


Kebelakangan ini banyak syarikat yang membawa jemaah bagi menunaikan umrah tetapi tidak bertaraf Muassasah dan menyukarkan pemilikan visa umrah para jemaah dan terdapat juga jemaah berasa ditipu dengan pakej umrah yang lebih murah atau pakej Umrah Palsu tanpa mengetahui apabila mereka sudah membayar wang tetapi mereka tidak dapat menaiki pesawat pada masa yang ditetapkan, keadaan bilik tidak seperti yang dijanjikan malahan para jemaah dikehendaki mengeluarkan perbelanjaan yang lebih di Tanah Suci dengan membayar tips dan sebagainya.


Dengan itu Syarikat Raza Holidays terus komited dan memastikan kebajikan para jemaah umrah berasa selamat, selasa dan tersusun dalam kendalian pengurusan umrah. Pengurusan umrah bermula dengan bakal pelanggannya memilih pakej yang menepati bajet mereka.


Terdapat tiga (3) Pakej umrah dan ziarah Full Board musim sejuk yang ditawarkan bermula dengan harga pakej Gold RM7,490.00, Pakej Platinum RM7,990 dan Pakej Titanium RM8,490.Berprinsipkan mengutamakan para jemaah dan menggalakkan serta memudahkan umat islam untuk menunaikan ibadat umrah, kini Raza Holidays Sdn Bhd memberikan tawaran eksklusif dimana para jemaah hanya membayar untuk 6 orang sahaja dengan mendapat percuma 1 orang dan yang paling istimewa para jemaah akan dapat merasaikan sendiri pengalaman menunaikan solat jumaat sebanyak (2) dua kali di Masjidil Haram dan Madinah.Bagi mempergiatkan promosi pakej umrah dan ziarah, Da'i Irfan turut dilantik menjadi Duta syarikat.


Sebarang maklumat lanjut bolehlah melayari laman sesawang Raza Holidays di www.razaholidays.com.Raza Holidays sangat menyarankan bakal jemaah umrah berhati-hati memilih syarikat pelancongan dan disyorkan agar berurusan dengan syarikat yang bertaraf muassasah. MYBUZZ!
Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts