DAPATKAN GROOVE ANDA DENGAN #BIGMACTIKTOK CHALLENGE


Nikmati Big Mac PERCUMA dengan setiap entri yang sah dan dapatkan peluang untuk memenangi hadiah bernilai RM20,000!


TikTok, platform video pendek yang paling cepat berkembang di dunia, telah bekerjasama dengan McDonald's Malaysia untuk melancarkan tantangan #BigMacTikTok, menjemput pencipta Malaysia untuk mempamerkan gerakan terbaik mereka!


Dari 4 - 31 Oktober 2018, pengguna TikTok boleh menyertai cabaran ini dan melancarkan kreativiti mereka dengan membuat video TikTok mereka sendiri menggunakan mana-mana lagu-lagu Big Mac yang dikuasakan oleh McDonald's. Setiap entri yang sah boleh memenangi Big Mac McDonald's Big Mac dan juga dalam usaha untuk memenangi hadiah bernilai RM20,000.Untuk menyertai tantangan #BigMacTikTok, inilah yang perlu anda lakukan dalam 6 langkah mudah:


1. Muat turun aplikasi TikTok ke telefon pintar anda dari Google Play Store atau Apple

    App Store (termasuk hyperlink untuk kedua-dua Kedai) 2. Klik butang "Rekod", kemudian butang "Pilih Bunyi", dan kemudian butang

    "Cabaran" 3. Pilih lagu Big Mac pilihan anda 4. Tarian dan rekod video Big Mac dan hashtag #BigMacTikTok 5. Pasang video Big Mac anda di TikTok dan bagikannya ke Facebook atau Instagram 6. Pilih URL Penyertaan, log masuk ke Aplikasi McDonald's, isi butiran anda dan

    masukkan URL Entri dan klik "Submit"


Tiga (3) peserta dengan kemasukan yang paling kreatif akan memenangi hadiah wang tunai bernilai RM10,000 manakala lima (5) peserta dengan kemasukan terbaik di bawah kategori terpilih akan memenangi hadiah khas sebanyak RM1,000 setiap satu. Baucar lima puluh (50) McD bernilai RM100 juga akan diberikan sebagai hadiah saguhati.


Sila temui visual berkaitan yang dilampirkan yang kami harap akan menjadi minat kepada pembaca dan pengikut anda apabila anda melihat untuk berkongsi cabaran menarik ini dengan mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tantangan #BigMacTikTok, layari https://www.mcdonalds.com.my/bigmactiktok.

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts