USTAZ AZADAN RABBANI DUTA JUS KURMA NAJYA BEAUTY

April 14, 2019

Umat Islam diseluruh dunia bakal menyambut Bulan Ramadhan  tidak lama lagi. Bagi menyemarakkan bulan ramadhan kali ini Najya Beauty telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu Jus Kurma.

 

Baru-baru ini diadakan majlis pelancaran yang diadakan di Kuala Lumpur bagi memperkenalkan produk jus kurma kepada umum.

 

 

Foto : Ustaz Azadan Rabbani bersama produk-produk Najya Beauty

 

Menurut jurucakap produk atau Duta produk Jus Kurma Najya Beauty Ustaz Azadan Rabbani memberitahu pihak media bahawa beliau menerima pelawaan Pengasas Najya Beauty, Dato' Rohana dengan ikhlasnya bagi mempromosi minuman sunnah iaitu Jus Kurma.

 

''...Saya setiap tahun ada impian untuk menghasilkan jus kurma kerana Jus kurma pernah laris satu ketika dulu...sekarang tidak ramai yang menghasilkannya lagi.... masyarakat sekarang banyak memikirkan makanan-makanan sunnah...'' Ujar Ustaz Azadan.

 

''.....sekarang banyak sangat gejala sosial berlaku........mungkin ibu-bapa atau masyarakat tidak sedar setiap perkara yang berlaku itu selain daripada suasana semasa... aspek pemakanan amatlah penting...bila pemakanan sunnah kurang diamalkan, jiwa kita akan mudah diganggu oleh anasir-anasir yang tidak baik...tetapi sekiranya kita mengamalkan pemakanan sunnah, suatu amalan seperti yang dijanjikan oleh Allah s.w.t dan ianya juga merupakan makanan-makanan syurga...tidak banyak atau sedikit ia juga akan membantu hati, jiwa  dan akal kita menerima perkara-perkara yang positif menolak perkara-perkara yang negatif...'' Ujarnya lagi.

 

 

Ramuan Jus Kurma ini tidak menggunakan gula biasa dan 100% buah kurma asli serta sedikit gula perang. Sebelum bulan ramadhan syarikat akan mengeluarkan 2 perisa iaitu perasa asli (boleh terus minum) dan perasa koko atau krimer bagi pengguna yang menghidapi masalah gastrik.

 

Anda boleh dapatkan Jus Kurma Gold Azadan Rabbani Najya Beauty dengan harga RM7.90 sebotol di agen-agen yang sah atau info lanjut di facebook Najya Beauty

 

Selain itu juga Najya Beauty juga menjual produk kesihatan dan kecantikan seperti Slimming Beauty yang terdiri daripada Losyen Slimming, Minuman Slimming dan Scrub Slimming. MYBUZZ!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Twitter Basic Black
 • Facebook Basic Black
 • Black Google+ Icon
Recent Posts
Please reload

Please reload

© 2018 by SeoJun

Meet The Team

Cyrill Hassan

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon

Ask me to know me. Get connected to my social media

Yus Yunus

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon

Nobody is perfect.  Always stay connected with me.