NAK CANTIK LUAR DAN DALAM... CUBALAH VITALICIA!


Aleeya Azizan, Pengasas VITALICIA Sdn Bhd (Bersama Foto beliau dengan berat 80kg ketika dulu)

Setiap hari wanita harus mengekalkan kecantikan sama ada luaran mahupun dalaman mereka. Dengan tampak cantik menawan wanita akan sentiasa berkeyakinan dan dapat menonjolkan diri dalam apa jua bidang yang diceburi.


''Do you wanna LOOK like a supermodel, BE like a supermodel, FEEL like a supermodel? Let's unleash the supermodel within with VITALICIA SUPERMODEL GLOW!..." Kata-kata Aleeya Zailan, Pengasas dan Pengarah Urusan Vitalicia Sdn Bnd.


Baru-baru ini beliau ditemui ketika sidang media pelancaran produk VITALICIA Supermodel Glow memberitahu sekiranya wanita ingin nampak cantik dan berseri wanita perlu menjaga kecantikan dalaman sebagai pelengkapkan kejelitaan.


Produk supplemen VITALICIA bukan sahaja digunakan oleh wanita malahan lelaki juga boleh mendapatkan manfaat kecantikan atau 'enhance' lagi kulit mereka untuk lebih cerah berseri disamping boleh membantu dalam meningkatkan kadar imunisasi dan menurunkan berat badan.


Aleeya juga menceritakan bagaimana beliau satu ketika dulu seorang berbadan gempal dan tidak bermaya. Dengan mengambil produk VITALICIA 2 kali sehari boleh membantu anda dalam mereallisasikan impian untuk tampak cantik dan mendapatkan badan yang diidamkan.


Produk juga selamat dimakan terus dan tanpa was-was serta yang paling penting tiada bahan kimia yang digunakan.


Bahan utama yang digunakan ialah Camu Camu iaitu sejenis beri dari Hutan amazon yang mengandungi 30 kali jumlah Vitamin C secara purata dalam buah oren, Astaxanthin dan Pre-Probiotik Mikrobiologi. Bagi Ibu-ibu yang hamil dan menyusu badan dan berasa keliru bolehlah merujuki kepada Doktor sebelum mengambil supplemen ini.


Dengan setiap satu pek berharga RM89 mempunyai 14 sachet yang boleh bertahan selama 2 minggu.
Aleeya juga memberitahu pihak media nama VITALICIA diambil bersempena nama anak ketiga beliau iaitu Alicia Aleena yang kini berusia 10 bulan.


Aleeya bersama anak perempuan beliau Alicia Aleena


Acara turut diserikan dengan persembahan artis oleh Fyna Jebat yang mendendangkan dua buah lagu.