MYCLIKS.COM LONJAKAN PENDAPATAN USAHAWAN SME DAN PERUNCIT

Industri E-Dagang cukup memainkan peranan penting dalam mengembangkan perniagaan bagi memperoleh pendapatan yang cukup lumayan pada masa kini.


Begitu juga pendekatan yang dibawa oleh MYCLIKS bagi bersama-bersama membantu para usahawan SME (Peniagaan Kecil & Sederhana) dan peruncit untuk menjana pendapatan tambahan yang komprehensif selain daripada menjalankan operasi perniagaan secara konvensional.Melalui platform digital MYCLICK perniagaan mampu meneroka pasaran yang lebih luas dalam segmen pemasaran pendigitalan secara global.Berikut beberapa fakta penting dimana MYCLIKS boleh membantu anda untuk menambahkan pendapatan.


  • penambahbaikan yang kerap dalam website dari segi rekaan dan strategi untuk menarik perhatian pengunjung unik.

  • Mycliks anjurkan jualan seperti cyber Sunday, black Friday, Sunday super sale, month-end super deals, flash sales dan sebagainya ikut perayaan/pesta dari masa ke semasa.

  • Kolaborasi dengan penjual untuk memberi hadiah, vouchers percuma, diskaun yang tinggi, customer loyalty programs dan loyalty rewards kepada pembeli mycliks.

  • Mycliks akan menggunakan inside features seperti sponsored products, on-demand sales product, keyword searching product, banner add dan top sold products & brands.

  • Sentiasa menjaga kepuasaan dan keperluan pelanggannya supaya dapat mengekalkan kesetiaan pelanggannya.

MYCLIKS juga mewujudkan Dispute Centre Management ia bertujuan untuk menangani semua masalah-masalah yang dikemukakan buyers & sellers dengan secepat mungkin secara telus, situasi menang-menang antara dua belah pihak dan memastikan penyelesaian masalah.
Tidak lama lagi Umat Islam akan menyambut Bulan Ramadhan dan seterusnya menyambut 1 Syawal dimana pasti para pelanggan sibuk menyediakan persiapan sempena meraikan hari bermakna itu. Oleh itu MYCLIKS akan mengadakan promosi istitmewa sepanjang bulan ramadhan dengan menawarkan Jualan Gudang, pemberian baucer dan hadiah yang boleh dimenangi termasuk super deal ke atas produk dalam kategori tertentu.Para pelanggan disarankan supaya sentiasa bersama mycliks.com supaya boleh menikmati ganjaran limited edition sales reward kepada setiap pembeli dalam masa-masa tersebut.


https://www.mycliks.com/


MYCLIKS menjanjikan pengalaman membeli-belah secara atas talian yang terbaik dan mudah bagi para pelanggan untuk membeli barang-barang keperluan rumah dengan menikmati kualiti yang bagus dan kuantiti yang maksima. Anda tidak perlu lagi keluar rumah, memandu dalam kesesakan dan membayar parking yang mahal, hanya melawati laman sesawang mycliks.com anda pasti merasai pengalaman keseronokan membeli-belah yang tidak terhingga. MYBUZZ!Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts