SILKA HOTEL KUALA LUMPUR RAIKAN KEBERKATAN RAMADHAN BERSAMA ANAK YATIM

Sempena Bulan Ramadhan yang mulia ini, Silka Hotel Cheras Kuala Lumpur kongsikan kegembiraan Iftar bersama 35 orang Anak Yatim dan Asnaf Rumah Kasih Nurul Hasanah baru-baru ini.


Foto : Pihak Pengurusan Hotel dan barisan artis AABP Entertainment bergambar kenangan bersama anak-anak yatim


Majlis ini merupakan salah satu tanggungjawab sosial korporat pihakPengurusan Hotel bagi mengurangkan beban mereka yang memerlukan sempena menjelang Syawal yang akan tiba. Acara sumbangan duit raya kepada anak-anak yatim dan asnaf disampaikan oleh Encik Roger Gabriel, Pengarah Operasi Silka Hotel Cheras Kuala Lumpur.


Foto : Pihak Pengurusan Silka Cheras menyampaikan sumbangan duit raya anak-anak Yatim

Anak-Anak Yatim dan para tetamu turut dimeriahkan dengan persembahan Live Kugiran Silka. Acara ini turut dibantu bersama oleh pihak pengurusan Silka Hotel Maytower Kuala Lumpur.Di samping itu juga para tetamu disajikan dengan juadah iftar yang menyelerakan seperti Rendang Ayam, Nasi Briyani, Siput Sedut Masak Lemak, Satay, Ayam Masam Manis, Sushi, Kambing Panggang, Ikan Bakar dan buah-buahan serta aiskrim sebagai pemanis mulut. Anda juga boleh menghubungi pihak Hotel sekiranya ingin merasai juadah berbuka puasa di sini.Foto : Antara menu-menu juadah iftar yang disajikan oleh Silka Hotel Cheras

Tambahan pula artis-artis di bawah pengurusan AABP Entertainment seperti Shahmin, Aqmal, Jay Abdullah, Zairul Nadzwan dan Amir Alif turut menyumbangkan duit raya kepada anak-anak yatim tersebut.


Untuk keterangan lanjut mengenai Silka Hotel boleh hubungi seperti berikut.


Laman Sesawang : www.silkahotels.com IG @silkacheras @silkamaytower FB @silkacheraskualalumpur @silkamaytower

MYBUZZ!

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts