GINTELL LANCAR KERUSI URUT TERBAHARU DENGAN TEKNOLOGI AI


GINTELL telah melancarkan model kerusi urut terbaharu, GINTELL DéSpace U.F.O.-X . Model terbaharu ini turut dikenali sebagai kerusi urut yang paling "humanised" di pasaran pada hari ini. Ia dipenuhi dengan teknologi inovasi terkini dengan 12 Sensor AI dipasang di seluruh kerusi urut. Ia berupaya untuk mengukur dan menghafal struktur struktur saraf tunjang 25% lebih banyak unjuran, dengan maksimum bola urutan 6D dan mempunyai jangkauan 18% pada gerakan urutan leher dan bahu. Didatangkan dengan 10 teknik urutan, ia mempunyai fungsi hafalan untuk meletakkan program urutan kegemaran anda dan aktif apabila anda duduk. Program bantuan X-Royale stress memberi tumpuan kepada kepala, leher dan bahu, melega tekanan, sakit bahu, kekakuan leher, dan sakit kepala sambil secara aktif mengurangkan tekanan darah dan paras kolestrol. Dengan peregangan buku lali terbina di dalam kerusi urut ini, kecederaan masa hadapan dan fatigues otot akan dicegah sambil meningkatkan mobiliti dan fleksibiliti bersama anda. Teknik regangan sangat penting dalam kehidupan seharian kita, program 230° Japanese Stretch dan Terapi Haba termasuk memfokuskan pada pinggang, belakang, dan sendi badan yang lebih rendah. Bersama-sama program Thai Stretch dan X-Twist. Ini akan menghindar masalah kaki bengkuk, kaki berbentuk O dan berbentuk kaki X sambil meningkatkan pergerakan sendi dan mencegah Kyphosis. Penjajaran badan anda akan diperbetulkan dan badan anda akan diperbaiki. Akhirnya, ia akan meningkatkan sistem imun tubuh anda, mencegah arthritis, apa-apa jenis sakit punggung bawah, dan detoksifikasi badan.

GINTELL DéSpace U.F.O.-X juga dilengkapi dengan penjagaan lumbar dalam program yang disebut Rest N Go. Memfokuskan pada pinggang, punggung, dan paha, ia meningkatkan sistem penghadaman badan, menurunkan kadar kanser prostat dengan menghilangkan pembentukan cairan prostat, sehingga memberi anda lebih banyak tenaga dan tidur lebih baik sepanjang malam. Kesimpulannya, anda akan mempunyai mood yang lebih baik dan kurang peluang serangan kegelisahan. Untuk mengatasinya,urutan kaki GINTELL DéSpace UFO-X360° digelar Ai-AIRstrengthens tulang kering dan betis dengan melegakan kekejangan otot, melembutkan betis anda dan mempercepatkan peredaran darah di bahagian bawah. Memasuki ion negatif ketika melayari 23 program kesihatan, anda akan dimanjakan seumur hidup kerana ia mengurut tulang belakang anda dengan XV-Track sepanjang 137cm. Pengasas kami, Dato 'Goh Cheh Yak selalu berkata, "Dengan hadiah cinta dan kesihatan, ibu bapa anda tidak akan meminta apa-apa lagi kerana kehidupan yang panjang dan makmur hampir dijamin." Musim perayaan ini, GINTELL Malaysia ingin semua orang meletakkan kesihatan, cinta, dan kehidupan mereka terlebih dahulu.


Pelancaran rasmi kerusi urut GINTELL DéSpace U.F.O.-X di Sunway Pyramid, Petaling Jaya.

GINTELL DéSpace U.F.O.-X dijual pada harga pasaran RM26,988

GINTELL "HADIAH CINTA" PROMOSI BELI-1-PERCUMA-1 Bola urutan "Moon Hand" Gintell DéSpace Star, 4D Reflex Spa dan Teknologi XV-Track mampu memberi anda 20 % lebih banyak protrusi dan liputan badan sebanyak 48 % daripada kerusi urut biasa. Anda akan dapat mengurut leher, bahu, pinggang, lutut, punggung dengan lebih intensif dan berkesan. Bagi Treadmill CyberTREK FITuristic, ia dilengkapi dengan Teknologi i-Treker yang mengira setiap langkah yang anda ambil dengan tepat dan berkesan, Perlindungan ICS dapat mengurangkan tekanan pada kaki dan sendi anda. pertama di mana ia di mana sistem kusyen pintar. Dengan RM9,988 atau hanya RM277.44 sebulan, anda boleh membawa pulang DéSpace Star yang baru dinaik taraf, ditambah dengan Treadmill CyberTREK FITuristic! Hanya terhad 300 unit.

GINTELL "GIFT OF LOVE" Hari lbu bapa ini, anda akan dapat memandu kereta impian anda! Untuk menyampaikan mesej "GIFT OF LOVE", apabila anda telah membelanjakan sekurang- kurangnya RM5,000, anda berpeluang untuk memenangi STAIL HIGHWAY STAR NISSAN SERENA S- HYBRID 2.0L bernilai RM143,888! Biarkan GINTELL menyampaikan rasa terima kasih kepada ibu bapa anda dengan hadiah kesihatan! Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.gintell.com atau hubungi talian 03-6277 9333 atau emel terus ke marketing@gintell.com.

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts