LAGU GEMA SYAWAL PROJEK SULUNG KONSORTIUM IRAMA

Baru-baru ini Konsortium IRAMA (Konsortium Artis Rakaman Muzik Malaysia) telah melancarkan projek khas bagi menerbitkan sebuah lagu raya bertajuk GEMA SYAWAL yang menampilkan gabungan kerjasama beberapa syarikat rakaman seperti Padi Records & Entertainment, Harithmai Production, Cloudworks Entertainment, Melodi United SB dan Krom Studio.


Single ini dinyanyikan oleh Toy Nizam, Ammy Fara, Kris Patt, Raja Azrie dan Maisarah telah menvariasi alunan suara dalam persembahan muzik video GEMA SYAWAL.IRAMA telah mengambil inisiatif dalam usaha mereka menampilkan projek khas lagu raya ini yang dijayakan bersama oleh Kelichap Production, Quantize Studio dan Otai Studio.


''..... lagu GEMA SYAWAL dicipta oleh saya secara spontan dan terus diterima oleh IRAMA untuk dijadikan projek sulung mereka.,'' Kata Ezra Yaacob, Komposer lagu GEMA SYAWAL.


Lagu ditulis lirik oleh Hanny ini, Ezra berharap dapat diterima baik oleh pendengar dan menjadi pembakar semangat untuk beliau menghasilkan banyak lagi lagu-lagu yang berkualiti pada masa akan datang. Beliau ditemui oleh pihak media ketika pelancaran BAZARAYA IRAMA SELEBRITI di SB Mall baru-baru ini.


Lagu GEMA SYAWAL boleh ditonton di saluran Toutube Rojak Session mulai 15 Mei lalu. MYBUZZ!
Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts