SELEBRITI AWAL MUZIK ENTERTAINMENT BERSAMA JAYAKAN PROGRAM AMAL

Baru-baru ini telah di adakan satu persembahan amal artis-artis baru di bawah pengurusan Awal Muzik Entertainment bertempat di perkarangan simpang Empat Bukit Bintang gabungan bersama buskers yang sering membuat persembahan di situ. Artis-artis baru yang terlibat menjayakan program amal itu adalah Idan, Azim, Zahir juga sekuntum bunga Iman Troye.


Menurut Pengurus Operasi label tersebut, Encik Akmal Hakim, program itu di jalankan untuk mengutip dana untuk Pertubuhan Kebajikan Asnaf Al- Barakh Malaysia di mana untuk meringankankan sedikit kos-kos yang diperlukan untuk kegunaan pertubuhan tersebut.


'Selain mengutip dana, kita juga ingin terapkan sikap dan amalan murni kepada semua artis kita di mana meringankan beban yang memerlukan dan menyedarkan masyarakat bahawa kita boleh menderma dengan cara apa sekalipun walau dengan menyanyi', jelas beliau.


Awal Muzik Entertainment adalah satu label yang baru ditubuhkan di mana memilih artis-artis baru dari Instafamous untuk menjadi artis mereka. Bukan kerana ingin cepat popular dgn mudah, tetapi memberi ruang dan peluang kepada bakat baru utk melebarkan sayapnya bukan hanya di platform sosial media. 'Kami harap pihak-phak di luar sana juga media yang selama ini banyak membantu industri muzik tanah air dapat memberi sokongan kepada label dan artis-artis kami kerana tanpa anda semua, takkan kami mampu untuk terus menghasilkan karya-karya terbaik ' jelas beliau akhiri perbualan..
Artis pertama mereka iaitu Idan akan muncul dengan single terbaru berjudul Yang Terakhir selepas syawal nanti. Untuk info lanjut anda boleh mengikuti mereka di Instagram Awal Muzik MYBUZZ!