EVANCE TONJOLKAN KECANTIKAN WAJAH SI PEMAKAI

Setiap orang ingin memiliki wajah yang cantik dan berseri, tidak terhad kepada golongan wanita sahaja, semua golongan diperingkat usia termasuk golongan lelaki pasti idamkan wajah yang berseri dan licin.
Evance Liquid Foundation Freckles Pigmentation, produk sulung keluaran istimewa Littlegam Couture pasti akan menyerlahkan kecantikan wajah anda pada bila-bila masa.


Di samping kecantikan wajah si pemakai, menurut pengasasnya Datin Norashikin Muhammad berkata produk ini diformulasikan 2 dalam 1 bagi menangani masalah kulit seperti:'Produk ini bukan sahaja mencantik kulit, paling penting ia juga mesra wuduk dan menampakkan keanggunan kulit wajah dan berseri sepanjang hari' Ujar Datin Norashikin Muhammad.


'Dengan tekstur yang ringan seperti serbuk, ia juga senang di bawa ke mana sahaja dan sentiasa kelihatan awet muda' Tambah beliau lagi.


Produk ini juga telah mendapatkan kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan selamat dipakai oleh semua peringkat usia.


Tambahan lagi, pihak syarikat sedang mencari individu atau sesiapa yang berminat untuk menjadi Agen, Stokis dan Dropship bagi meningkat jualan produk.


Kepada semua pengguna diluar sana yang ingin mendapatkan produk Evance, boleh hubungi atau whatsapp beliau di talian 016-666 0379. Berita gembira kepada 100 pembeli terawal produk evance, harga promosi hanya RM100 beserta hadiah misteri menanti anda. MYBUZZ!

Follow Us
  • Black Instagram Icon