MAGICAL C PURE BANTU USAHAWANITA TAMBAH PENDAPATAN

Kelihatan tampak cantik dan berkeyakinan sesuatu yang amat dipentingkan oleh kaum hawa masa kini. Justeru itu Angsa Emas Beaute memperkenal produk makanan kesihatan dan kecantikan Magical C Pure bagi membantu para wanita merealisasikan impian mereka di samping menjana pendapatan yang lumayan.


Magical C Pure merupakan 100% Vitamin C Asli dengan rasa Berries yang sedap ini selamat digunakan dan juga mengandungi Stevia yang berfungsi mencerahkan dan merawat keseluruhan kulit. Produk ini juga sesuai untuk golongan lelaki yang ingin kulit licin dan cerah sentiasa.


Di samping itu produk ini dapat membantu menurunkan berat badan. Antara kebaikan dan fungsi lain Magical C Pure adalah seperti berikut:


''Saya sendiri telah mencubanya Magical C Pure dan berjaya menurunkan berat badan sekaligus dapat mencerahkan dan melicinkan kulit'' Kata Cik Anna Farhana, stokis dari Kuala Lumpur.


''Saya sangat berkeyakinan dengan Magical C Pure dan telah membantu menjana pendapatan 4 angka dalam masa beberapa bulan'' Ujar Puan Fakarina, stokis dari Melaka.


Foto dari Kiri, Puan Fakarina dan Cik Anna menunjukkan produk Magical C Pure mereka.

Menurut pengasasnya yang juga pasangan suami isteri Encik Mohd. Hassanaim Fauzi dan Puan Farah Adila, Magical C Pure telah mula dipasarkan sekitar tahun 2018 dan mendapatkan respon yang menggalakkan daripada penggunanya sendiri. Sehingga kini beliau telah mempunyai lebih 30 Stokis di seluruh Malaysia dan giat menjalankan aktiviti promosi bagi menggalakkan wanita dan sesiapa individu yang ingin menyertai keluarga Angsa Emas Beaute untuk mencipta kejayaan bersama.


Cuma berharga RM39.90 bagi semenanjung Malaysia manakala RM45.00 bagi Sabah Sarawak mengandungi 15 sachet mampu merealisasikan impian anda untuk kelihatan cantik dan nampak luar biasa.


Magical C Pure juga tidak mengandungi bahan terlarang dan telah diklasifikasikan sebagai makanan tambahan untuk kesihatan tubuh badan. Dengan pensijilan Halal serta kelulusan KKMM menunjukan Magical C Pure sangat dipercayai.


Selain itu juga pihak Angsa Emas Beaute turut mengeluarkan bedak asas atau foundation yang dikenali sebagai 24K Gold Treatment Foundation yang mampu menyerlahkan dan menyinarkan kulit anda sepanjang hari. Kelebihannya adalah tekstur ringan dan selesa dipakai, tidak berminyak dan tidak melekit, mengandungi SPF 30 bagi melindungi kulit dari sinaran UV, tidak bercapuk dan mudah diratakan, tahan lama lebih 8 jam sehari, merawat kulit yang bermasalah seperti jeragat dan jerawat serta sekaligus mencerahkan dan mencantikan kulit anda. Ia didatangkan khas dengan dua (2) variasi warna kulit iaitu Citrine dan Morganite.Foto produk 24K Gold Treatment Foundation