NU-PREP BAKAL REALISASIKAN IMPIAN PERCUTIAN KE 12 LOKASI SERATA DUNIA


Teringin untuk memenangi tiket percutian bersama pasangan anda meneroka destinasi menarik serata dunia?

Mahu dapatkan peluang mengembara ke 12 destinasi menakjubkan? Nu-Prep ada caranya!

Buat julung kalinya Nu-Prep bakal melancarkan sebuah kempen selama 12 bulan menerusi pertandingan 12 Bulan 12 Destinasi yang akan memilih 12 pemenang bertuah untuk ke 12 lokasi menakjubkan di serata dunia.

Hadiah pertandingan ini termasuklah tiket percutian 3 hari 2 malam untuk 2 orang ke destinasi menarik seperti Bali, Hanoi, Jeju, Istanbul, Sydney, Beijing, Tokyo, Perth, Maldives, Jeddah, Almaty dan Boracay!

Setiap bulan, satu pemenang akan dipilih menerusi sesi cabutan bertuah yang akan diadakan secara langsung menerusi laman Facebook Nu-Prep Lelaki dan Nu-Prep Wanita. Pertandingan akan berlangsung setiap bulan untuk 12 bulan berturut-turut.

Cara untuk menyertainya amat mudah!

Daftarkan penyertaan anda dengan:

  1. Membeli sebarang produk dari rangkaian jenama Nu-Prep Wanita, Nu-Prep Lelaki atau Nu-Caffe.

  2. Daftar secara atas talian di www.nuprep.com.my

  3. Sertakan bukti pembelian produk di borang penyertaan.

  4. Tekan butang 'Submit'.

Pendaftaran akan ditutup pada hari terakhir setiap bulan (29 atau 30 atau 31 hari bulan). Satu-satunya cara meningkatkan peluang kemenangan adalah dengan menghantar lebih banyak borang pendaftaran!

Lebih banyak anda membeli dan mendaftar, lebih banyak peluang anda untuk menang! Pertandingan 12 Bulan 12 Destinasi anjuran Nu-Prep layak disertai oleh semua pihak yang berusia 21 tahun dan ke atas.

Setiap penghujung bulan (29 atau 30 atau 31 hari bulan), satu sesi cabutan bertuah akan berlangsung di laman Facebook Nu-Prep Lelaki atau Nu-Prep Wanita menerusi sesi Facebook Live.

Mereka yang sudah mendaftar disarankan untuk menonton sesi Facebook Live terbabit dan pemenang akan dihubungi oleh pihak penganjur untuk proses tempahan.

Tentang Biotropics Malaysia


Biotropics Malaysia Berhad (Biotropics) diperbadankan pada bulan Februari 2007 untuk membangunkan dan mengkomersilkan sumber bio Malaysia menjadi produk kesihatan semula jadi yang unggul. Di Biotropics, falsafah mereka didorong untuk menjadikan pendekatan tradisional untuk kesihatan dan kesejahteraan, ke dalam penyelesaian kesihatan inovatif hari ini dengan menggabungkan kaedah tradisi dan sains moden. Produk biotropik termasuk ekstrak bersandarkan proprietari, makanan tambahan semula jadi, bahan-bahan untuk makanan nutraseutikal, makanan berfungsi dan aplikasi kosmetik, dan terus membangun ubat-ubatan herba dan ubat botani.


Tentang Nu-Prep


Nu-Prep adalah suplemen kesihatan yang dirumuskan dengan bahan premium berasaskan ekstrak akar Tongkat Ali (Physta®), sejenis ekstrak Tongkat Ali yang larut dalam larutan air tulen. Setiap kapsul mengandungi bahan aktif yang standard, terbukti melalui 14 kajian klinikal dan kajian keselamatan, bagi memastikan pengguna mendapat manafaat yang terbaik pada penggunaan yang berkesan.


Physta® dihasilkan melalui pengekstrakan air yang dipatenkan di Amerika Syarikat dan Eropah dan teknologi beku kering untuk memastikan komponen terapi biologikal Tongkat Ali dikekalkan dan dipelihara.