ELFIRA LOY TERUJA KONGSI RAHSIA KULIT CERAH BERSAMA ELEGANT COSMETIC


Gesekan Biola Mohabatin mengiringi Elfira Loy di Majlis Pelancaran Produk Kosmetik Whitening Emulsion keluaran Elegant Cosmetic di Hotel Le Meridian Kuala Lumpur. Elfira Loy yang dilantik sebagai Duta dilihat begitu teruja dengan sambutan dan kehadiran rakan niaga jualan bagi memeriahkan lagi pelancaran produk tersebut.


Ketika ditemubual wartawan Elfira berkongsi rasa teruja dengan produk yang dikeluarkan melalui rangkaian jenama Elegent.


"Bagi saya didalam memilih satu-satu lantikan sebagai duta mahupun kolaborasi, saya adalah seorang yang amat teliti. Melihat kepada kualiti mereka didalam melalui pelbagai proses bagi menghasilkan produk ini memberikan saya satu keyakinan dan menerima pelawaan mereka sebagai duta. Syarikat ini juga mempunyai rangkaian rakan niaga yang kukuh dan begitu meluas diseluruh negara, ianya memberi satu jaminan untuk produk ini mampu menggegarkan pasaran kosmetik negara", ujar Elfira.


Bercakap tentang produk, Ms Jane Haya (gambar) sebagai Jurucakap Syarikat Elegant Cosmetics menerangkan proses bagi menghasilkan satu formulasi produk mengambil masa yang lama, "Bagi Elegant Cosmetics kami amat perihatian terdapat kualiti produk yang dihasilkan, merangkumi citarasa dan kehendak wanita masa kini. Bagi produk Whitening Emulsion ianya dicipta dengan campuran ramuan bermutu tinggi dari dalam dan luar negara seperti Perancis dan Switzeland, dan melihat kepada permintaan dan pasaran kosmetik yang makin berkembang didalam dan luar negara, pihak syarikat yakin untuk menjadi salah satu pemain yang mampu memberi saingan".


Produk ini dijamin selamat untuk digunakan kerana telah didaftarkan dibawah Sistem Notifikasi Kementerian Kesihatan Malaysia. Dijual pada harga RM 79.90 bagi Sememanjung Malaysia, RM 84.90 untuk pasaran Sabah dan Sarawak produk ini hadir dengan pelbagai fungsi seperti mencerahkan kulit secara semulajadi, agen anti-penuaan, pelindung sinaran UV dan juga boleh dijadikan sebagai make-up based.


Produk ini akan berada dipasaran pada bila-bila masa dan akan diedar dan dijual oleh Rakan Niaga Sah Elegent Cosmetics.

SEKITAR PELANCARAN MAJLIS PELANCARAN PRODUK ELEGANT COSMETIC