HUAWEI P40 SERIES PERANTI PILIHAN TERBAIK DISEPANJANG TEMPOH PKP


Gayahidup pada masa wabak COVID-19, khususnya bekerja dari rumah telah menjadi norma baru. Berjuta-juta orang di seluruh dunia terpaksa menyesuaikan diri dengan cara kerja baru ini. Walaupun banyak manafaat dapat diperolehi seperti seseorang dapat menjimatkan wang serta masa dengan mengambil kira kos perjalanan untuk ke tempat kerja, bekerja dari rumah turut ada cabarannya yang tersendiri, seperti menjaga produktiviti dan kecekapan dalam melakukan pekerjaan.


Walau bagaimanapun, dengan amalan serta penggunaan peranti yang betul, seperti telefon pintar HUAWEI P40 Series yang sangat pintar, bekerja dari rumah boleh menjadi suatu pengalaman hebat. Berikut adalah beberapa cara bagaimana peranti pintar terbaharu dari Huawei ini dapat membantu anda untuk kekal fokus dan produktif semasa bekerja dari rumah.


RUTIN HARIAN YANG SENTIASA DIKEMASKINI


Jangan gunakan bekerja dari rumah sebagai alasan untuk tidur! Bangunlah pada waktu yang sama seperti rutin harian anda pergi ke pejabat, berpakaian dengan pakaian yang selesa (bukan baju tidur anda), bersarapan dan memulakan hari anda dengan terus mengikuti perkembangan terkini. Aplikasi berita kegemaran anda seperti China Press, The Star dan Newswav terdapat di HUAWEI AppGallery, yang kini mempunyai kebanyakan aplikasi rakyat Malaysia yang biasa digunakan.


GUNAKAN PERANTI YANG BETUL UNTUK SAMBUNGAN TERBAIK
Sama ada penggunaan tetikus yang selesa secara ergonomik, atau monitor tambahan, peranti yang anda miliki dapat meningkatkan pengalaman kerja anda dari rumah secara dramatik. Telefon pintar HUAWEI P40 Series adalah peranti yang luar biasa dengan sambungan terbaik, yang boleh anda gunakan untuk terus berhubung dan mendapat maklumat dengan rakan sekerja dan pelanggan anda. Dilengkapi dengan hayat bateri yang tahan lama dan dikuasakan oleh chipset Kirin 990 5G yang revolusioner, pengalaman HUAWEI P40 Series adalah pengalaman yang belum pernah terjadi sebelumnya dalam kedua-dua fotografi dan penyambungan.KEKAL BERHUBUNG DENGAN PENGGUNAAN MeeTime


Sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini, panggilan video telah menjadi cara baru untuk mengadakan pertemuan. Aplikasi HUAWEI MeeTime merevolusikan penggunaan panggilan video, memberikan kejelasan dan kesambungan yang optimum, walaupun dalam keadaan isyarat rendah dan sambungan internet yang lemah. Lebih menarik lagi, MeeTime mempunyai fungsi perkongsian skrin yang membolehkan anda membuat nota dan anotasi dalam masa nyata.


Tekan CTRL + klik pada gambar di bawah ini, atau klik pada pautan ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai MeeTime HUAWEI: https://youtu.be/k6UmR4MArBUKEKAL FOKUS DENGAN PENGGUNAAN KOLOBORASI SKRIN BERBILANG HUAWEI Share

Fungsi Kolaborasi Skrin Berbilang HUAWEI Share adalah teknologi unik untuk meningkatkan produktiviti pengguna. Ciri ini menawarkan kerjasama yang lancar antara HUAWEI Matepad Pro dan P40 Series. Hanya dengan satu klik, skrin telefon anda akan muncul di skrin Matepad Pro, dan anda dapat mengawal kedua-dua peranti pada satu masa dengan satu papan kekunci dan pad sentuh, meminimumkan masa yang dihabiskan untuk beralih antara peranti. Buka dokumen dan pautan, pindahkan fail, dan buat panggilan suara dan video dengan hanya satu klik.


HUAWEI telah mengambil fungsi ini selangkah lebih jauh dengan Siri P40 - kini layar, papan kekunci dan pad sentuh HUAWEI Matepad Pro anda, serta kamera dan audio periferal dapat digunakan pada telefon pintar Siri P40 anda.


Tekan CTRL + klik pada gambar di bawah ini, atau klik pada pautan ini untuk maklumat lebih lanjut mengenai HUAWEI Share: https://youtu.be/HSyIMVBMFxEHOTSPOT SEGERA DENGAN SATU KLIK


Wi-Fi di rumah tidak berfungsi? Tiada masalah. Kolaborasi Berbilang Skrin HUAWEI juga menjadikan telefon pintar Siri P40 anda menjadi 'hotspot' selular hanya dengan satu klik. Tidak seperti hotspot peribadi yang memerlukan kata laluan dan menghubungkan seperti titik akses Wi-Fi standard, proses menyambung ke telefon pintar anda dengan komputer riba anda lebih mudah. Dengan fungsi ini, anda tetap dapat berhubung dan terus mengetahui perkara-perkara tanpa gangguan.PENGALAMAN FOTOGRAFI TERBAIK


Jangan lupa berehat secara berkala sepanjang hari kerja anda. Dengan HUAWEI P40 Series, yang terbaik dalam fotografi, anda tidak akan mampu menahan dari menggunakan ciri kamera yang luar biasa untuk mengambil gambar diri sendiri atau gambar di sekitar rumah anda, menjadikan rehat anda menjadi pemotretan mini! Dari kemampuan potret sebenar-ke-hidupnya yang luar biasa, hingga ke ciri mengambil gambar yang canggih dan berteraskan kepintaran buatan (AI), setiap klik membuat anda kelihatan seperti jurugambar profesional.


Anda juga dapat menggunakan waktu rehat untuk mengikuti acara televisyen atau filem kegemaran anda dengan HUAWEI Video, yang menawarkan pelbagai siri dan filem tv antarabangsa. Lebih baik lagi, HUAWEI menawarkan langganan tiga bulan percuma untuk setiap pembelian telefon pintar HUAWEI P40 Series baru.


Berikut adalah beberapa gambar yang diambil dengan telefon pintar HUAWEI P40 Series:


PESAN SEKARANG


Jangan tunggu lamauntuk menggunakan HUAWEI P40 Series baru anda - terbaik dalam fotografi dan sambungan telefon pintar. Anda boleh membuat pesanan dalam talian dengan penuh ketenangan semasa membeli HUAWEI P40 Series baru anda sepanjang tempoh PKP ini.


Anda boleh membuat pembelian melalui Kedai Dalam Talian Rasmi HUAWEI: https://shop.huawei.com/my/april2020-new-launches.html

Tags:

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts