DUO HUAWEI P40 PRO+ DAN MATEPAD PRO 5G, MEMBAWA ANDA MERASAI PENGALAMAN MASA DEPAN 5G


HUAWEI P40 Pro + dan HUAWEI MatePad Pro 5G akhirnya tiba di Malaysia dan boleh didapati di kedai maya dan fizikal berhampiran anda esok (26 Jun).

Bersama-sama, HUAWEI P40 Pro + dan MatePad Pro 5G membentuk pasangan 5G utama yang akan membawa pengguna ke sambungan 5G di masa depan, dengan kedua-dua peranti ini melambangkan kepintaran dan kecemerlangan teknologi HUAWEI dalam reka bentuk dan prestasi.

HUAWEI P40 Pro + dan MatePad Pro 5G kedua-duanya dikuasakan oleh chipset Kirin 990 5G HUAWEI, yang membolehkan pengguna menikmati kemampuan tiada tandingan HUAWEI untuk memberikan pengalaman 5G terbaik, dan mempersiapkan mereka untuk era 5G.

Peranti ini juga menyokong mod rangkaian non-standalone (NSA) dan standalone (SA), serta sokongan menyeluruh untuk jalur frekuensi 5G untuk menawarkan perjalanan global tanpa gangguan.

HUAWEI P40 Pro + (8GB + 512GB) dijual pada harga RM4,999, dan akan tersedia dalam Seramik Putih yang anggun tetapi kukuh. Sementara stok masih ada, setiap pembelian P40 Pro + dilengkapi dengan hadiah percuma bernilai lebih dari RM1,300 berupa satu pasang HUAWEI Freebuds 3, satu HUAWEI SuperCharge Wireless Charger Stand, akses percuma sehingga 3 bulan untuk HUAWEI Video VIP, hiburan dimsum, Konsert Qello, dan The Explorers. Pengguna juga mendapat storan 50GB percuma di HUAWEI Cloud, serta jaminan tambahan satu tahun dan perlindungan skrin retak selama satu bulan.

HUAWEI MatePad Pro 5G (8GB + 256GB) hadir dalam casing Forest Green dari kulit vegan yang elegan dan mesra alam dan akan dijual pada harga RM3,299. Setiap pembelian MatePad Pro 5G juga akan merangkumi hadiah percuma bernilai lebih dari RM140, termasuk akses percuma sehingga 3 bulan untuk HUAWEI Video VIP, hiburan dimsum, Konsert Qello, dan The Explorers, dan penyimpanan 50GB percuma di HUAWEI Cloud.


BELIAN SECARA KOMBO UNTUK PENGALAMAN MASA DEPAN 5G

Untuk memastikan pengguna mendapat pengalaman 5G sepenuhnya, HUAWEI menawarkan kedua-dua P40 Pro + dan MatePad Pro 5G sebagai pakej 'Business Bundle' dengan hanya RM22.73 sehari.


Bersama-sama, kombo HUAWEI P40 Pro + dan MatePad Pro 5G akan memberikan anda pengalaman HUAWEI Share yang terbaik, dan di mana ia tersedia dengan 5G! Berhubung dengan rakan dan keluarga menggunakan HUAWEI MeeTime pada P40 Pro +, dan hanya dengan satu ketukan, lihat panggilan di skrin MatePad Pro 5G yang lebih besar.

Dengan menggunakan ciri Kolaborasi Berbilang Skrin revolusioner HUAWEI, pengguna boleh menyeret dan melepaskan fail antara P40 Pro + dan MatePad Pro 5G dengan lancar.HUAWEI AppGallery kini mengandungi aplikasi yang paling kerap digunakan oleh rakyat Malaysia seperti Facebook, WhatsApp, WeChat, Line, HereWeGo, AirAsia, TikTok, Lazada, Touch ‘n Go eWallet, Foodpanda, Maybank2u dan banyak lagi.

AppGallery juga selamat, kerana diperkuat dengan empat lapisan perlindungan yang telah disahkan oleh standard industri tertinggi. Pengguna dapat menjimatkan lebih banyak penyimpanan dengan hanya menggunakan Aplikasi Pantas untuk membuka aplikasi tertentu yang anda inginkan tanpa memasangnya.

Lebih-lebih lagi, pengguna siri P40 dan MatePad Pro dapat menebus ganjaran di Pusat Keahlian HUAWEI dan juga mendapat storan HUAWEI Cloud sebesar 50GB secara percuma selama 12 bulan.

Pengguna HUAWEI juga sekarang dapat memasang aplikasi yang disebut "Petal Search Widget" dimana dengannya mereka dapat mencari aplikasi yang tidak tersedia di HUAWEI AppGallery, dan memasangnya langsung ke peranti mereka.

TAWARAN HEBAT DI KARNIVAL APPGALLERY HUAWEI

Selain membeli P40 Pro + dan MatePad Pro 5G, sekarang juga adalah masanya untuk membuat pembelian produk pintar HUAWEI yang lain, di Karnival AppGallery HUAWEI yang sedang berlangsung yang sedang berlangsung dari 19-30 Jun 2020.

Karnival AppGallery HUAWEI adalah salah satu acara terbesar HUAWEI tahun ini dan mempunyai tawaran hebat yang ditawarkan. Selain itu, mereka yang membuat pembelian sepanjang tempoh Karnival berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah bernilai sehingga RM2 juta. Kumpulan hadiah ini merangkumi tiga Proton X 70s dan 500 skuter elektrik. Klik pada pautan ini untuk terus memenangi hadiah cabutan bertuah yang menakjubkan ini.

Tunggu apa lagi? Segeralah ke Karnival AppGallery HUAWEI sekarang dan dapatkan HUAWEI P40 Pro + anda, dan produk HUAWEI lain yang anda idamkan!


Tags:

Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts