DUA PUTERA TERAJUI LEGASI CFU DMS

Bak kata pepatah lama, 'Ke Mana Tumpahnya Kuah, Kalau Tidak Ke Nasi, begitulah yang diumpamakan kepada dua orang putera Allahyarham Datuk Seri Dr Mohamad Ruslan Shah atau lebih dikenali sebagai CFU DMS yang merupakan pengasas produk DMS360.


Foto dari kiri Shah Putera dan Shah Indera gandingan adik-beradik meruskan perjuangan CFU DMS

Bagi meneruskan kejayaan legasi bapanya, Mohamad Shah Putera bin Mohamad Ruslan, 22 tahun atau kini dikenali abang DMS dan adik beliau, Mohamad Shah Indera bin Mohamad Ruslan, 20 tahun terus menggalas tanggungjawab dan amanah yang diberikan walaupun masih pada usia muda untuk memperluaskan lagi empayar perniagaan arwah CFU DMS.


Foto Arwah CFU DMS yang telah kembali ke rahmatullah pada April lalu.Tanpa menoleh ke belakang, pasangan adik-adik beradik ini terus memastikan misi perniagaan dalam menaikkan martabat wanita di mata dunia bersama produk DSM360 tercapai.


Foto dari kiri Shah Putera dan Shah Indera


Mereka berdua yang sedang menuntut dalam jurusan perniagaan berhasrat memperluaskan kepada generasi kedua dan mengumpul kembali agen lama hampir 1,000 orang bagi mengekalkan kesinambungan momentum perniagaan. Selepas PKP, strategi yang akan digunakan adalah menjalankan Road Tour di seluruh Malaysia sambil rekrut agen baru.Sebagai orang muda, pendekatan strategi secara digital akan digunaluaskan sepenuhnya serta memanfaatkan perisian terkini seperti mewujudkan Sistem Pengumpulan Data.


Mereka berdua juga percaya berkat usaha dan pengalaman berniaga bersama arwah bapa memberikan pengajaran yang amat berharga mengenai selok-belok perniagaan.


Foto : Shah Putera dan Shah Indera bersama arwah CFU DMS


Mereka juga bertekad dengan kudrat usia muda ketika ini dan tenaga yang kuat akan memberikan semangat untuk terus berjaya dan ianya bukan suatu halangan bagi mereka. Mereka juga menyeru kepada anak muda kini supaya menanam azam dan terus bertindak cepat bagi meningkatkan taraf kehidupan yang lebih baik. Penat jerih serta pahit yang dirasakan saat ini adalah asam garam sebagai seorang usahawan dan ia akan menjadi manis apabila sampai masanya kelak.


Sempena tribute CFU DMS, promosi menjadi agen hanya bermodalkan RM360.00 sahaja dan promosi ini hanya dalam tempoh masa yang terhad. Sebarang pertanyaan lanjut sila hubungi Hotline +60 10-513 1701 atau secara terus kepada (Dhans) +60 18-668 4036, (Dlin) +60 14-220 6700, (Danne) +60 10-7082409. MYBUZZ!Follow Us
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Black Google+ Icon
Recent Posts