SNZ TAWAR HARGA IKAN SEGAR SERENDAH RM1 SAHAJA DI KUALA SELANGOR


Baru-baru ini, SNZ Pembekal Ikan Segar melancarkan majlis perasmian cawangan yang pertama di Kuala Selangor. SNZ mengadakan promosi tawaran hebat dengan harga serendah RM1. Selain ikan, terdapat pelbagai pelbagai makanan laut lain seperti ketam,udang, sotong dan juga termasuk sayur -sayuran turut dijual. SNZ membantu nelayan dan petani tempatan untuk menjual hasil mereka. Semua produk NSZ adalah 100% peratus asli.


Mereka juga menyediakan khidmat penghantaran sekitar Kuala Selangor dan juga Lembah Klang. Pekerja-pekerja di NSZ terdiri daripada lelaki yang gagah dan abang-abang 'sado'. Di samping it, pengurusan dan para pekerja NSZ sangat teliti dalam hal-hal penjagaan kesihatan dan kecergasan diri serta ini juga merupakan sesuatu yang unik ditampilkan oleh mereka.


Hasil Pembekalan Ikan Segar Menjadi Punca Kejayaan 3 Sahabat.


Berkat penat lelah menjual ikan dari bonet kereta, kini Norhamizah (salah seorang pemilik NSZ) mengukir senyuman setelah berjaya mempunyai premis perniagaan yang tersendiri.


Norhamizah disokong kuat oleh dua orang sahabat yang muda dan bertindak sebagai rakan kongsi iaitu Mohd Zulakmal Jamaludin dan Mohammad Shahrul Nizam.


Tidak terlupa juga suami Norhamizah yang sentiasa memberi dorongan yang kuat untuk membuka perniagaan ini. MYBUZZ!