DATO ALIFF SYUKRI KINI DUTA GINTELLGINTELL dengan bangganya mengumumkan Dato Sri Aliff Syukri sebagai e-duta GINTELL. Beliau telah dijemput ke Ekspo Kesihatan GINTELL yang diadakan di Sunway Pyramid untuk berkongsi beberapa tahun pengalamannya menggunakan produk GINTELL serta tentang manafaat kesihatan yang diperolehinya kepada orang ramai.


Dato Sri Aliff berkata kita selalu berada di fasa yang agak sukar dari luar jangkaan kita. Urutan boleh mengurangkan tekanan dan harus dijadikan sebagai satu bentuk terapi kepada seseorang. Maka dengan itu, jangan lepaskan peluang anda menemui ‘Penjaga Kesihatan Anda’ di GINTELL!


Terkini GINTELL telah melancarkan siri kerusi urut versi baharu, ‘S7’, sebuah kerusi urut yang dapat menampilkan prestasi yang setaraf dengan kereta ‘SUPER CAR’. Dengan itu, GINTELL telah memperkenalkan slogan ‘Brilliance of Wellness’, iaitu ‘Kecemerlangan dalam Kesejahteraan’ bersama teknologi AI yang berinovasi untuk mencipta pengalaman urutan yang selesa dan luar biasa.


Kerusi urut GINTELL S7 adalah kerusi urut pertama yang mempunyai AI SuperChAiR dan 875 kombinasi urutan yang memberi lebih keselesaan kepada pengguna.Di Samping itu, kerusi urut ini juga dilengkapi oleh AI Senses bersama ViTec (Voice Intelligence Technology) yang pertama di Malaysia iaitu, kerusi urut ini mengunakan teknologi kawalan suara pintar untuk beroperasi. Dengan adanya teknologi ini, kerusi ini boleh mendengar, menganalisa dan memahami keperluan badan individu, menghasilkan program urut yang sesuai untuk anda.


AI ViTec Massage Hand menggunakan kaedah urutan yang sama seperti tangan manusia, memberi penekaran roller sehingga 13cm, dan memberi urutan yang lebih berkesan. Selain itu, reka bentuknya seperti kereta “SUPER CAR” terkini yang mempunyai teknologi “memory seat”, kerusi urut GINTELL S7 juga terdapat 10 slot Vimemory yang boleh meyimpan urutan kesukaan anda.


Kerusi urut GINTELL S7 juga mempunyai urutan yang dicipta oleh SIFU Dato Seri Master Chris Leong (Pengamal Rawatan Tradisional Cina “Tit-Tar”). Beliau telah berkongsi bahawa peregangan seluruh badan sebanyak 230° dapat membantu mengurangkan sakit leher, bahu dan belakang, dan juga dapat meningkatkan peredaran darah dengan memperbaiki otot.


Bersempena dengan pra-pelancaran tersebut, GINTELL kini menawarkan promosi potongan harga sehingga 50% untuk pelanggannya. Dapatkan GINTELL SuperChAiR dengan nilai hebat. Oleh itu, rebut peluang keemasan ini di bilik pameran GINTELL yang berhampiran atau hubungi talian khidmat pelanggan +603-6277 9333. Sebagai alternatif, layari www.gintell.com. Tertakluk pada terma dan syarat.