'SENTIASA' JADI TARUHAN TERBARU FIRDAUS RAHMAT


Selepas lagu ‘Aku Rayu’ yang telah dikeluarkan pada Mac 2019, Firdaus Rahmat telah kembali lagi dengan single terbaru yang berjudul ‘Sentiasa’.


‘Sentiasa’ merupakan hasil ciptaan komposer muda iaitu Dari dan Iqie Hugh. Lagu ini menerapkan nilai persahabatan serta perhubungan yang sentiasa menunjukkan penghargaan kepada orang yang kita sayang.


‘Sentiasa’ juga merupakan lagu tema bagi drama ‘Projek Anchor SPM’ arahan RazaisyamRashid yang akan disiarkan pada 15 Mac 2021, setiap Isnin jam 9.00 malam di saluran Astro Citra.


Music Video ‘Sentiasa’ ini akan dilancarkan pada 12 Mac 2021 di Youtube World Peace Entertainment. Istimewa untuk peminat-peminat Firdaus Rahmat, lagu ‘Sentiasa’ terbitan World Peace Entertainment ini boleh didapati dan dimuat turun di semua streaming platform seperti Spotify, Apple Music, Youtube, JOOX dan lain-lain bermula pada 26 Februari 2021 ini.

Lagu: Senentiasa

Penyanyi: Firdaus Rahmat

Komposer: Dari (World Peace Entertainment) & Iqie Hugh (World Peace Entertainment)

Lirik: Dari (World Peace Entertainment) & Iqie Hugh (World Peace Entertainment)
Verse1:

Tak perlu sembunyi Kau tetap di sini Lihat telus ke dalam mata ku What do you see? Tak perlu bersedih Aku kan di sini Luahkan semua perasaan hati kamu Pre Chorus: Ku tulis lagu Buat mu bangun Chorus: So close your eyes I'll be there for you I swear that it's true Sentiasa aku, pinjamkan bahu ku So close your eyes Akan kau tahu Ku juga perlu Sentiasa kamu, pinjamkan bahu mu Sentiasa Verse2: Tak usah kau bimbang Sinar pasti datang Menerangi s'gala kemahuan kehendak mu