top of page
  • Writer's pictureMYB

Kempen 'Golden Ticket' Suria KLCC Kembali Lagi!

Adakah anda bersedia untuk memulakan pengembaraan membeli-belah yang mendebarkan seperti tidak pernah berlaku sebelum ini? Pusat beli-belah ikonik Suria KLCC, lambang kemewahan dan gaya di tengah-tengah Kuala Lumpur, mengumumkan kembalinya kempen 'Golden Ticket'. Bersedia untuk menyelami keseronokan dari 11 hingga 26 Mei 2024 dan berpeluang untuk pulang dengan e-Baucar beli-belah Suria KLCC bernilai RM5,000!


Kempen Golden Ticket Suria KLCC
Kempen 'Golden Ticket' kembali lagi ke pusat beli-belah ikonik Suria KLCC. Pengunjung berpeluang memenangi e-baucar bernilai RM5000 setiap hari untuk setiap tiket emas yang berjaya dijumpai

Ruang legar 'Centre Court' di Suria KLCC diubahsuai dengan hiasan dalam bertemakan suasana karnival yang meriah, cabutan akan berlangsung di ruang legar 'Centre Court' di tengah-tengah persediaan 100 kotak misteri yang mempesonakan. Setiap kotak misteri menjanjikan hadiah yang luar biasa, termasuk 'Golden Ticket' yang diidamkan (e-Baucar bernilai RM5,000), 'Purple Ticket' (e-Baucar bernilai RM50), atau tambahan baharu dan menarik tahun ini – 'Silver Ticket'.


'Silver Ticket' menjanjikan sentuhan kemewahan dengan pelbagai hadiah terunggul yang menanti untuk ditemui. Daripada gelang Bvlgari yang mewah kepada beg sandang Saint Laurent yang bergaya, pemenang 'Silver Ticket' akan disajikan dengan pengalaman membeli-belah yang unik. Adakah anda akan menjadi salah seorang yang bertuah untuk menemui 'Silver Ticket'?


Kempen Golden Ticket Suria KLCC
Kempen Golden Ticket Suria KLCC berlansung dari 11 -26 Mei 2024

Untuk menyertai kempen yang menggembirakan ini, hanya belanjakan RM1,000 dan ke atas di dua resit di mana-mana kedai khusus dalam Suria KLCC. Semudah itu! Dengan setiap pembelian, anda meningkatkan peluang anda untuk memenangi salah satu tiket yang diidamkan dan membawa pulang hadiah yang menakjubkan. Pemenang 'Golden Ticket' dan 'Silver Ticket' akan dipaparkan di Wall of Winners, dengan gambar atau video mereka dipamerkan pada skrin berputar di ruang legar 'Centre Court'.


Selami suasana karnival dan nikmati pelbagai aktiviti seperti permainan lontar cincin dan merakam kenangan terindah di gerai foto. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi salah satu daripada 100 pembeli pertama setiap hari untuk menerima hadiah token. Hujung minggu membawa lebih banyak keseronokan mesra keluarga dengan aktiviti seperti melukis muka dan memutar belon.


Kempen Golden Ticket Suria KLCC
Ruang legar 'Centre Court' Suria KLCC dihias indah dengan tema kemeriahan festival sepanjang kempen berlansung.

“Seiring dengan pelancaran edisi kelima kempen 'Golden Ticket' ini, kami berbesar hati untuk meneruskan tradisi kami dalam mencipta memori dan memberi ganjaran kepada pelanggan setia kami.


“Kempen ini menjadi lebih istimewa apabila setiap pelanggan adalah pemenang! Kami amat komited dalam memastikan para pelanggan kami berpeluang untuk menikmati pengalaman beli-belah yang lebih bermakna selain dari melihat usaha ini sebagai sebuah budaya beli-belah yang sihat di Kuala Lumpur,” ucap Francis Tan, Ketua Pengarah Urusan, Suria KLCC Sdn Bhd.


Nantikan spin-off dalam talian 'Golden Ticket', menawarkan hadiah menarik di platform media sosial. Nantikan butiran lanjut tentang cara anda boleh mengambil bahagian dalam versi digital kempen yang mendebarkan ini.


Jika anda berada di Alamanda Putrajaya, pastikan anda menyertai kempen 'Golden Ticket' yang berlangsung dari 18 Mei hingga 3 Jun 2024. Sama seperti edisi Suria KLCC, pembeli yang membelanjakan sekurang-kurangnya RM500 melalui dua resit daripada kedai khusus akan berpeluang memenangi hadiah menarik.


Bagi mereka yang berada di Terengganu, Mesra Mall di Kemaman adalah tempatnya dari 10 hingga 30 Mei 2024. Dengan kembalinya kempen 'Golden Ticket' untuk tahun ketiga, orang ramai yang berbelanja boleh mengambil bahagian dengan membelanjakan sekurang-kurangnya RM300 melalui dua resit di mana-mana kedai khusus dalam pusat beli-belah. Bersedia untuk membuka kunci hadiah utama dan dapatkannya dengan hebat di Mesra Mall!


Jangan lepaskan peluang untuk meraihnya dalam Kempen Golden Ticket 2024 di Suria KLCC, Pusat Beli-belah Alamanda dan Mesra Mall. Beli-belah, bermain dan menang. Sudah tiba masanya untuk menjadikan pengalaman membeli-belah anda benar-benar tidak dapat dilupakan!

Comments


bottom of page