top of page
  • Writer's pictureMYB

Jana Pendapatan Lumayan Hingga RM4000 Sebulan Hanya Sebagai Ejen SnowPlus

Masing-masing kini sedang berusaha bangkit mengukuhkan ekonomi selepas berdepan dengan pandemik Covid-19 sejak dua tahun lalu. Perniagaan kecil-kecilan misalnya bermula sebagai ejen jualan terus juga mampu membantu menjana pendapatan seperti yang ditawarkan jenama vape premium SnowPlus.


Pengurus Pemasaran SnowPlus Syarul Azizy Salleh berkata kira-kira 6,000 ejen sudah berdaftar di negara ini dengan pendapatan bersih antara RM2,000 hingga RM3,800 sebulan.Beliau berkata majoriti mereka yang mendaftar sebagai ejen terdiri daripada yang diberhentikan kerja serta hilang mata pencarian sejak Covid melanda negara.


"Pastinya kami gembira kerana berjaya membantu mereka menjana pendapatan selain mendapat maklum balas produk ini mudah dijual kerana ciri menarik yang dimilikinya. Selain harga berpatutan, ia juga partikal bagi majoriti pengguna vape di negara ini," katanya.


SnowPlus juga menjadi yang pertama menawarkan jus vape bebas nikotin untuk pengguna membuat pilihan mereka seterusnya lebih mesra kepada orang ramai.


Syarul Azizy berkata, peranti vape keluaran syarikat itu juga mempunyai ciri keselamatan yang tinggi dengan teknologi pengecasan pantas dalam masa 18 minit sahaja.


"Selain itu, peranti vape kami juga sangat ringgan dan bersaiz poket serta menjanjikan jangka hayat harian yang lama tanpa perlu memikirkan masalah bateri lemah serta keperluan membawa alat pengecas ke mana-mana.


"SnowPlus mempunyai ciri kuasa bateri yang effisyen tahan untuk seharian. Peranti vape ini juga membakar dengan stabil meskipun dalam keadaan bateri lemah," katanya.
Beliau berkata, peranti vape jenama mereka mempunyai enam warna pilihan dengan ciri premium termasuk teknologi pengaliran udara aeroflow dan teknologi ceramic atomization iaitu panel sentuhan seramik berbentuk sarang lebah pada peranti.


Katanya, peranti SnowPlus juga mempunyai dua jenis pilihan iaitu Pro dan Lite dengan harga antara RM85 hingga RM120 seunit.


Sebagai alternatif juga, SnowPlus turut memperkenalkan peranti pakai buang dikenali SnowPlus Go dengan harga RM19 dan boleh didapati secara eksklusif di kedai MyNews.com.Bagi edisi pakai buang, pod berkenaan boleh digunakan mencapai sehingga 350 sedutan.


Syarul Azizy berkata dari aspek pod perisa vape pula dilengkapi dengan teknologi anti bocor yang menghalang ia meleleh keluar.


Tambahnya, perisa perisa vape yang ditawarkan juga bersesuaian dengan citarasa penduduk di Malaysia dengan pelbagai pilihan tersedia.


"SnowPlus mempunyai tiga edisi perisa perisa vape iaitu classic, zero nicotine dan smokless. Anda boleh pilih yang mana menjadi pilihan anda.


"Bukan saja di negara ini, SnowPlus juga menjadi jenama vape pilihan di Canada, China, United States, Dubai, United Kingdom, Korea dan Russia.


Mereka yang berminat boleh layari laman web https://snowplus.com.my/ dan Instagram @snowplus.malaysia.

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page