top of page
  • Writer's pictureMYB

ME'NATE Perkenal Mubarak Iftar Platter Dan Mubarak Iftar Nate-Box' Sempena Ramadan 2022

Palace Butcher Resources Sdn Bhd pengendali Restoran Me’nate Steak Hub terus komited mengukuhkan menghidangkan sajian Ramadan seperti tahun-tahun sebelumnya di semua cawangan Me’nate Steak Hub seluruh negara, khas untuk peminat daging stik berkualiti tinggi yang bermula pada 04 April, 2022 hingga 01 Mei 2022.


Me'nate Steak Hub, Shah Alam

Sajian Ramadan kali ini agak berbeza dengan tahun lepas 2021 kerana Me’nate Steak Hub menyediakan hidangan istimewa “Mubarak Iftar Platter’ untuk ‘Dine-In” dan “Mubarak Iftar Nate-Box" yang bakal membuatkan para pelanggan tidak sabar untuk mencuba pada Ramadan ini.


“Ramadan Preview’ kali ini disempurnakan oleh Pengarah Urusan serta Ketua Pegawai Eksekutif PBRSB Tuan Syed Ashraf Bin Syed Ali dan serta 2 (dua) lagi pengarah PBRSB Tuan Syed Omar Bin Syed Abdullah dan En. Azuan Arif Bin Mohd Ariffin.


Antara yang menarik bagi pelanggan yang membeli Mubarak Iftar Platter adalah akses percuma ke ‘Mini Buffet – Appetizers & Deserts” yang akan menampilkan pelbagai menu pembuka selera dan pencuci mulut yang lazat.


'Mubarak Iftar Platter'


Tema tahun ini berkonsepkan kekeluargaan dalam suasana baru dan norma baru yang lebih segar dan santai serta menyemarakan semangat Ramadan bersama keluarga, rakan dan rakan sekerja anda sambil menikmati juadah 'Mubarak Iftar Platter'.


Sempena bulan Ramadan yang mulia, Me’nate Steak Hub di kesemua cawangan menyajikan menu istimewa ini dengan hidangan yang pasti menggembirakan orang ramai iaitu Steamed Persian Rice, Full slab BBQ Wa’gyu/Angus Beef Ribs, Persian Style Grilled Ribeye Steak, Mediterranean Braised Lamb shank, Persian Style Braised Whole Lamb Shoulder, Roasted Bbq Chicken, Sahawigq, Pepperoni Pizzadillas, Nachos Bbq Beef, Mammamia Beef Carbonara Pasta, Seafood Aglio E Olio pasta serta pilihan minuman dalam jug seperti Cha bang, Orange Sunset , House-made Chrysanthemum, Watermelon Mint dan pelbagai lagi menu ala-carte untuk sajian yang mewah serta berkualiti yang memenuhi selera pelanggan Me’nate.


Selain daripada menu-istimewa Ramadan ini, Me’nate masih lagi menyajikan semua menu-menu ala carte lain mengikut di dalam buku Menu Standard Me’nate.


'Mubarak Iftar Nate-Box Me’nate'

Lebih istimewa tahun ini bagi pelanggan yang berbuka puasa di rumah mereka boleh menempah sajian 'Mubarak Iftar Nate-Box Me’nate' menyediakan pilihan Nate-Box Heavenly Menate, Nate-Box Heavenly Lamb dan Nate-Box Heavenly Ribs yang di hidangi dengan pelbagai daging stik premium dan halal. Pilihan set Nate-Box standard juga masih disediakan bagi yang ingin menempah selain daripada Edisi Ramadan.


Sempena Ramadan 2022, Me’nate menawarkan pakej “Early Bird: dengan diskaun 15% bagi yang menempah awal sebelum 31 Mac 2022.


Me’nate Steak Hub juga menawarkan pekej menarik untuk tempahan Jamuan Korporat Ramadan buat syarikatsyarikat korporat yang ingin mengatur jamuan berbuka puasa buat kakitangan syarikat.


GALERI


Selain daripada itu Me’nate juga menyediakan peluang kepada syarikat korporat yang ingin melaksanakan CSR dan Amal Jariah di bulan Ramadan ini dengan menyediakan Pakej Infak istimewa dengan tema “Sesekali Kita Infak Makanan Premium” untuk diagihkan kepada golongan Asnaf/Tahfiz/Anak Yatim yang memerlukan untuk berbuka puasa.


Antara pakej yang ditawarkan adalah Pakej Infaq Platinum (300-450pax), Pakej Infaq Gold (200-250pax) dan Pakej Infaq Silver (100-150pax), Bagi syarikat yang berminat boleh berhubung terus dengan pegawai perhubungan korporat kami untuk maklumat lanjut di talian 019-4771047.


Untuk sebarang urusan tempahan sama ada tempahan awal, tempahan jamuan korporat, tempahan pakej infaq boleh menghubungi Me’nate di talian 03-4141 9133, WhatsApp 019-3911047. Untuk mendapatkan lebh banyak promosi terkini dan menarik, layari Facebook Me’nate Steak Hub di https//www.facebook.com/menatesteakhub.


ความคิดเห็น


bottom of page