top of page
  • Writer's pictureMYB

CASIO Lancar Model Khas Ulang Tahun Ke-30 G-SHOCK x BAPE

Adakah anda peminat jenama A BATHING APE®? Nah, kami ada berita menarik untuk anda! Bersempena dengan sambutan ulang tahun yang ke-30, A BATHING APE®, jenama itu telah bekerjasama dengan G-SHOCK untuk mencipta model eksklusif ulang tahun edisi terhad.


Model Khas Ulang Tahun Ke-30 G-SHOCK x BAPE
Model Khas Ulang Tahun Ke-30 G-SHOCK x BAPE

Model Khas Ulang Tahun Ke-30 G-SHOCK x BAPE ialah karya agung yang menggabungkan gaya 'edgy' budaya jalanan BAPE® dengan keteguhan masa G-SHOCK yang terkenal.


Apabila bercakap tentang gaya, tiada siapa yang melakukannya dengan lebih baik daripada BAPE®. Terkenal dengan cetakan penyamaran (Camo) yang ikonik, BAPE® telah meninggalkan kesan pada Model Khas Ulang Tahun ke-30 G-SHOCK x BAPE.


Seluruh badan jam tangan ini dilindungi sepenuhnya dengan cetakan Camo khas BAPE®, memastikan ia menonjol kepada orang ramai. Tetapi ia tidak berhenti di situ! Kemasan bulat seperti cincin yang mengelilingi muka jam itu menampilkan kemasan metalik warna emas yang indah, menambahkan sentuhan kemewahan pada reka bentuknya.


GALERI


Signatori BAPE® bukan sahaja terhad kepada bahagian luar jam tangan G-SHOCK edisi khas ini. Huruf "B," mewakili BAPE®, diletakkan pada butang hadapan, sebagai mengukuhkan kerjasama dan mengingatkan kepada semua tentang perkongsian unik di sebalik model eksklusif ini.


Selain itu, jalur kain gantian direka khas dengan corak penyamaran BAPE® berbilang rona, melengkapkan estetika keseluruhan jam tangan yang luar biasa ini.


Bermula dari 10 November 2023, model khas kerjasama ini akan tersedia di kedai BAPE®, kedai G-SHOCK terpilih dan kedai dalam talian CASIO.


Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa ini adalah model edisi terhad, jadi anda perlu bertindak pantas untuk mendapatkan hasil kerjasama ikonik ini. Model Khas Ulang Tahun Ke-30 G-SHOCK x BAPE akan dijual pada harga RM 1,695, mencerminkan ketukangan luar biasa dan eksklusiviti yang dibawa jenama ini.

Comments


bottom of page