top of page
  • Writer's pictureMYB

'Kak Cat' Tersingkir di Minggu Pertama Program The Masked Singer Malaysia Musim ke-4

The Masked Singer Malaysia musim ke-4 membuka tirainya semalam dengan menghadirkan 14 maskot baharu yang menghiburkan penonton. Setiap maskot tampil dengan persembahan menyanyi yang menarik, mengundang tanya dan membuat penonton menebak-nebak identiti penyanyi di balik topeng misteri.


The Masked Singer Musim ke-4
Persembahan bertenaga oleh Kak Cat sewaktu menyampaikan lagu 'Pelukan Angkasa' oleh S.O.G & Shila Amzah.

Dalam Minggu Pertama The Masked Singer Malaysia musim ke-4, maskot Kak Cat memberikan penampilan yang memukau dengan lagu 'Pelukan Angkasa' oleh S.O.G & Shila Amzah. Namun, penampilannya tidak memadai untuk melanjutkan persembahan di minggu berikutnya. Akhirnya, maskot Kak Cat harus tersingkir dari program ini.


Selepas tersingkir, identiti sebenar di balik maskot Kak Cat berjaya diungkap. Kak Cat adalah seorang penyanyi berbakat yang dapat menyanyikan pelbagai genre muzik dengan penuh emosi.


Dr. Soo Wincci, penyanyi dan personaliti popular, adalah orang di balik maskot Kak Cat. Penampilan yang mengejutkan ini memperlihatkan kemampuan Soo Wincci yang luar biasa dalam menyembunyikan identitinya di balik topeng.Hanya dua juri tetap, Angah dan Nabila Huda, yang berjaya menebak dengan tepat identiti disebalik topeng maskot Kak Cat. Mereka berdua mempunyai pengalaman dan pengetahuan yang memungkinkan mereka mengenali suara dan gaya Soo Wincci.


Maskot mana yang akan tersingkir pada minggu-minggu berikutnya? Teruskan menonton The Masked Singer Musim ke-4 untuk jawapan seterusnya!


Comments


bottom of page