top of page
  • Writer's pictureMYB

Nikmati Sajian 'Original Sabahan' Sempena Sambutan Pesta Kaamatan & Hari Gawai Di Restoran Kampung Kitchen ibis KLCC

Restoran Kampung Kitchen ibis KLCC menjemput anda untuk menikmati rasa 'Original Sabahan' semasa musim perayaan Pesta Kaamatan dan Hari Gawai. Dengan pelbagai jenis hidangan tradisional yang disediakan dengan teliti oleh cef berpengalaman, bufet ini menjanjikan hidangan yang lazat untuk semua.


Restoran Kampung Kitchen ibis KLCC
Bermula dari 20 Mei hingga 1 Jun 2024, nikmati Bufet Istimewa Kaamatan Sabah yang menampilkan masakan tradisional Sabah di Restoran Kampung Kitchen, ibis KLCC

Manjakan selera anda dengan pelbagai hidangan lazat untuk makan tengah hari dan makan malam dalam suasana bufet setiap hari di Restoran Kampung Kitchen Buffet, ibis Kuala Lumpur City Centre.


Dari 20 Mei hingga 1 Jun 2024, nikmati Bufet Istimewa Kaamatan Sabah yang menampilkan masakan tradisional Sabah seperti Ayam Bambangan, Stew Bavang Koubasan, Manuk Pansuh, Ikan Tulod Dulod, Ayam Masak Don Ubi, Hinapa Tontidok Punti, termasuk Ambuyat/Nantung, dan banyak lagi.


Restoran Kampung Kitchen ibis KLCC
Chef Farid dan Chef Alesandra Andrea Paut

Di bawah kepakaran Chef Farid dan tetamu khas Chef Alesandra Andrea Paut dari My Native Sabah Cafe, hidangan tradisi ini disediakan dengan teliti untuk memberikan pengalaman menjamu selera yang unik di bufet Malaysian Delights di ibis KLCC. Selami citarasa Sabah dan nikmati citarasa anda dalam perjalanan kulinari yang tidak pernah dirasai sebelum ini.Bufet makan tengah hari dan makan malam dari Isnin hingga Jumaat berharga RM59 untuk dewasa dan RM49 untuk kanak-kanak. Sementara itu, bufet hujung minggu (Sabtu/Ahad) ditawarkan pada harga RM79 untuk dewasa dan RM59 untuk kanak-kanak.


Buat tempahan anda lebih awal untuk mengalami rasa yang kaya dan pelbagai dari Sabah di sini di tengah-tengah Kuala Lumpur!. Jangan lepaskan peluang unik ini untuk meraikan warisan budaya Sabah melalui persembahan yang lazat di Restoran Kampung Kitchen.
留言


bottom of page