top of page
  • Writer's pictureMYB

Ratu Rock Ella Bakal Persembahkan Konsert Spektakular Orkestra Rock Ogos Ini

Adakah anda peminat Ratu Rock, Ella? Baiklah, bersedialah untuk menikmati hidangan istimewa kerana penyanyi lagenda itu bakal menggegarkan pentas sekali lagi dengan pengalaman konsert yang unik - 'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA'. Berlangsung pada 9 Ogos 2024, di Dewan Plenari, KLCC, konsert ini menjanjikan malam yang akan diingati oleh semua penggemar muzik rock.


'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA'
Konsert 'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA' bakal berlangsung pada 9 Ogos 2024, di Dewan Plenari, KLCC

Idea di sebalik acara luar biasa ini tidak lain dan tidak bukan datang dari Hitman Solutions dan RockQueen, yang telah bersatu sekali lagi untuk membawa peminat muzik ekstravaganza yang tidak dapat dilupakan.


Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas Hitman Solutions, Encik Rohit Rampal, melahirkan rasa terujanya untuk bekerjasama dengan Ella dan pasukan RockQueen, dengan menyatakan bahawa selepas kejayaan siri konsert 'Jilid Akhir: Ella Puteri Kota' tahun lalu, permintaan untuk konsert Ella lagi. sangat menggembirakan.


'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA'
Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas Hitman Solutions, Encik Rohit Rampal dan Ratu Rock Negara, Ella pada sidang media pengumuman konsert 'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA' baru-baru ini.

Ella, juga dikenali sebagai Nor Zila binti Aminuddin, berkongsi keghairahannya untuk konsert yang akan datang, menekankan bahawa 'JILID ROCKESTRA ELLA' akan menjadi gabungan lagu rocknya dengan alunan bunyi harmoni 15 orang pemain orkestra profesional. Konsert ini bertujuan untuk mempamerkan gabungan unik muzik rock dan orkestra, memberikan peminat pengalaman muzik yang benar-benar intim dan mengasyikkan.


Dengan senarai keseluruhan 25 buah lagu, termasuk lagu hits yang tidak pernah dimainkan sebelum ini, konsert itu menjanjikan tontonan visual dan pendengaran berbeza dari yang lain. Ella membayangkan penampilan tetamu khas dan persembahan unik sepanjang malam, memastikan peminat mendapat layanan. Tempoh konsert itu dijangka berlansung sekitar 2 jam dan 30 minit, dengan kejutan dan detik-detik menawan pada setiap masa.Selain menyampaikan persembahan yang menggembirakan, Ella tetap komited untuk menggunakan platformnya untuk menyokong tujuan yang dekat di hatinya. Konsert itu akan menampilkan unsur-unsur 'rockchic rockestra,' menggabungkan estetika rock dengan kehebatan orkestra, mewujudkan pesta visual dan muzik untuk deria. Dedikasi Ella terhadap seninya dan peminatnya menyerlah dalam setiap aspek acara yang dinanti-nantikan ini.


Jangan lepaskan peluang anda untuk menyaksikan Ratu Rock dalam elemennya, kerana dia menghimpunkan yang terbaik dari kedua-dua dunia - rock dan orkestra - dalam malam yang menjanjikan sesuatu yang ajaib.


'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA' bukan sekadar konsert; ia adalah satu pengalaman, perayaan muzik, dan bukti legasi kekal salah seorang penghibur paling ikonik di Malaysia. Sertai Ella pada 9 Ogos 2024, untuk malam yang tidak akan anda lupakan.Alami keajaiban muzik rock dan orkestra digabungkan dalam harmoni yang sempurna. Dapatkan tiket anda sekarang dan jadilah sebahagian daripada sejarah yang sedang dibuat bersama Ella dan pasukan RockQueen. Jom gegarkan malam ini dengan 'JILID ROCKESTRA ELLA: ROCKERS JUGA MANUSIA'!

Comments


bottom of page