top of page
  • Writer's pictureMYB

Vivo Malaysia Anjur Acara ' The Perfect Night Party 2024' Sempena Ulangtahun ke-10

Vivo Malaysia mengumumkan pengajuran acara 'The Perfect Night Party 2024' yang diadakan bersempena sambutan ulangtahun kesepuluhnya. Acara yang bakal berlansung pada 18 Mei 2024 di Zepp Kuala Lumpur, mencerminkan komitmen Vivo terhadap inovasi, kreativiti dan semangat Malaysia yang bersemangat.


Justeru Vivo Malaysia menjemput semua rakyat Malaysia untuk bersama-sama mereka memperingati serta mengimbas kembali pencapaian luar biasa sedekad jenama tersebut bertpak di Malaysia.


Vivo Malaysia : The Perfect Night Party 2024
Sudahkah anda mendapatkan tiket ke Vivo Malaysia : The Perfect Night Party 2024 ? Pastikan anda mendapatkannya segera untuk memastikan anda tidak terlepas sambutan yang luar biasa ini.

TPNP2024 menjanjikan malam yang tidak dapat dilupakan, menampilkan barisan artis Malaysia yang paling terkenal dan berbakat. Daripada irama Masdo yang menular kepada lagu Elva yang menjiwai, dan persembahan Daniel Cheah yang menggembirakan, barisan itu ditetapkan untuk memukau penonton dan meninggalkan kesan yang berkekalan pada hati dan minda mereka.


TPNP2024 menawarkan pelbagai aktiviti menarik dan pilihan hiburan, memenuhi keperluan semua rakyat Malaysia dan memastikan pengalaman yang unik dan tidak dapat dilupakan untuk semua yang hadir. Paling penting, kemasukan ke acara itu adalah percuma, menjadikannya boleh diakses oleh semua.


Dengan tempat duduk yang penuh dengan cepat, vivo Malaysia menggalakkan semua orang untuk mendapatkan tiket mereka lebih awal dan bersedia untuk malam menari, menyanyi dan mencipta kenangan yang akan dihargai untuk tahun-tahun akan datang.


Untuk berita terkini dan kemas kini mengenai sambutan ulang tahun ke-10 vivo, pastikan anda melayari Halaman Facebook dan laman web rasmi vivo Malaysia. Nantikan butiran lanjut tentang artis yang membuat persembahan di 'The Perfect Night Party 2024', serta sebarang kejutan tambahan yang Vivo Malaysia sediakan untuk peminat setianya.


Jangan ketinggalan acara sekali dalam sedekad ini – sertai Vivo Malaysia untuk 'The Perfect Night Party 2024' dan jadilah sebahagian daripada perayaan yang menjanjikan sesuatu yang tidak dapat dilupakan.


Comments


bottom of page