top of page
  • Writer's pictureMYB

DJ Lin Menang Lagi!


Penyampai Radio Paling Dipercayai di Malaysia
DJ Lin sekali lagi melakar sejarah setelah berjaya memenangi pengiktirafan sebagai ‘Penyampai Radio Paling Dipercayai di Malaysia’ untuk kali keempat berturut turut bagi anugerah Reader’s Digest Trusted Brands 2024

Pengurus Besar Suria FM, Roslinda Abd Majid atau lebih dikenali sebagai DJ Lin, sekali lagi mencipta sejarah apabila memenangi anugerah 'Penyampai Radio Paling Dipercayai di Malaysia' buat kali keempat berturut-turut pada majlis anugerah Reader's Digest Trusted Brands 2024.


Walaupun tidak dapat menghadiri majlis tersebut kerana menunaikan umrah, DJ Lin merakamkan ucapan terima kasih kepada semua yang menyokongnya dengan sepenuh hati.


"Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada keluarga, peminat, rakan media, pasukan Suria FM, dan pengurusan Star Media Group Berhad atas sokongan tidak berbelah bahagi sepanjang kerjaya saya sebagai penyampai radio sejak 1999.


"Saya juga merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada rakyat Malaysia kerana mengundi dan sekali lagi memilih saya sebagai penerima anugerah berprestij ini sudah pasti akan menjadi sumber motivasi dan inspirasi kepada saya untuk terus berbakti kepada jenama Suria dan radio Malaysia. industri," jelas Dj Lin.


Penyampai Radio Paling Dipercayai di Malaysia
Majlis anugerah Reader's Digest Trusted Brands 2024 berlansung April lalu.

Anugerah ini adalah hasil kajian penyelidikan bebas yang dijalankan oleh agensi penyelidikan pasaran terkemuka, Catalyst Research, dengan keputusan eksklusif yang diterbitkan dalam Reader's Digest Malaysia.


Kajian itu melibatkan 2000 individu daripada pelbagai segmen masyarakat Malaysia untuk menunjukkan kepercayaan rakyat Malaysia terhadap jenama, produk dan personaliti yang paling mereka percayai merentas lebih daripada 45 kategori berbeza.


Dengarkan Suria Cinta bersama DJ Lin setiap malam di Suria FM dari jam 8 malam hingga 1 pagi, dan mulai Isnin, 6 Mei 2024, anda berpeluang memenangi bahagian RM 24,000 melalui peraduan #LaguCintaGlowBetty.

Commentaires


bottom of page