top of page
  • Writer's pictureMYB

Jom Ke Bazar Lebaran Nostalgia Retro Raya 2023

Sempena sambutan Aidilfitri yang bakal tiba sedikit masa lagi, Berqat Media Sdn. Bhd. dengan kerjasama MARDIcorp menganjurkan Bazar Lebaran NOSTALGIA RETRO RAYA yang akan diadakan selama 10 hari yang akan bermula dari 7 April 2023 sehingga 16 April 2023 di Dewan D, MAEPS Serdang, Selangor.Bertemakan ‘Menggamit Memori Indah’, bazar lebaran ini akan membawa pengunjung mengimbau kembali suasana menyambut Aidilfitri di era 70, 80 dan 90an dengan pelbagai reruai jualan dan aktiviti menarik.


Terdapat lebih dari 60 peniaga akan menyertai acara ini yang menawarkan pilihan barangan, pakaian dan kuih-muih untuk para pengunjung membuat persediaan Aidilfitri.


Selain itu, terdapat juga jualan oleh para artis dan selebriti yang turut memeriahkan sepanjang acara berlangsung , antaranya – Syura, Haiza, Ashraf Muslim, Mimi Ernida, Fifi Azmi, Syed Ali, Fendi Bakri, Nafiz, Afzan dan Da’ie Azrin .Pengunjung tidak perlu khuatir mencari lokasi untuk berbuka puasa kerana pada masa yang sama MAHA BUFFET 2023 turut beroperasi di Dewan C, MAEPS Serdang, Selangor yang menawarkan bufet iftar dengan 200 pilihan juadah berbuka istimewa.


Nostalgia Retro Raya bukan sahaja menawarkan suasana yang menggamit memori, penganjuran di MAEPS juga menjanjikan suasana yang selesa untuk membeli belah, kemudahan awam yang baik seperti tandas , surau dan mesra pengunjung kurang upaya selain menawarkan kawasan letak kereta yang luas dan percuma.


Apa yang pasti, Nostalgia Retro Raya mahukan pengunjung membeli belah dengan ceria dan selesa.

Comments


bottom of page