top of page
  • Writer's pictureMYB

Lebih 8000 Orang Banjiri Aman Central Alor Setar Sempena Jelajah SURIA Anggun Cotton Collection

Persembahan pembukaan Tari Jelapang daripada kumpulan tarian Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, Kedah berjaya mencuri tumpuan lebih 8,000 pengunjung pada siri Jelajah Suria Anggun Cotton Collection yang diadakan di Aman Central, Alor Setar Kedah baru-baru ini.

Sambutan meriah dari orang ramai di Aman Central Alor Setar. Siri Jelajah Suria Anggung Cotton Collection bakal berlansung di Kuantan City Mall, Sabtu ini.

Persembahan dari barisan artis popular seperti Exists, Ruffedge, Kristal X, Aris Ariwatan, Aishah, Khai Bahar, Nabila Razali, Zulhadi, Syameer Azmi, Aqeesh Aleeya, Aiman Zaidi, Wani Annuar, Heedan Mohd dan Danial Kifli turut berjaya menghiburkan para pengunjung yang berada di lokasi.


Pengurus Besar Suria FM, Roslinda Abdul Majid atau lebih mesra disapa DJ Lin bersyukur atas sambutan luar biasa daripada peminat, sekali gus mencatatkan jumlah paling ramai sejak penganjuran siri Jelajah Suria.


Malah jumlah tontonan di platform digital Suria iaitu di Youtube Suria TV, Facebook Suria FM dan Aplikasi Suria Malaysia berjaya mencatatkan lebih 150,000 tontonan sepanjang acara berlangsung.

“Terima kasih kepada semua peminat Suria FM di utara yang hadir memeriahkan konsert Jelajah Suria yang berlangsung pada Ahad lalu. Buat warga Kuantan, semua dijemput hadir kerana banyak kejutan yang menanti anda di Jelajah Suria Anggun Cotton Collection pada Sabtu ini”, tambah DJ Lin.


GALERI


Jelajah Suria Anggun Cotton Collection bakal gegarkan Kuantan City Mall, Pahang pada 25 februari (Sabtu) ini dengan membariskan lebih 10 artis popular tanah air seperti Floor 88, Ernie Zakri, Syamel, Ramlah Ram, Zulhadi, Syameer Azmi, Afieq Shazwan,Haqiem Rusli, Amir Masdi, Azan Scan, Amad Fadlin, Talissya, Heedan Mohd, Rief Danial dan ramai lagi!Lebih menarik lagi, pengunjung juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah seperti motorsikal Modenas MR 3 dengan hanya membeli barangan eksklusif Suria minima pembelian sebanyak RM 100 yang dijual di booth Kedai Suria sepanjang konsert berlangsung, juga menangi wang tunai lebih RM 10,000 menerusi aktiviti pentas bersama Anggun Cotton Collection dan AC Gas.

Maklumat lanjut, layari laman web Suria jelajah.suria.my atau ikuti media sosial Suria Malaysia: Instagram: suriamalaysia l Facebook: @SuriaMalaysia l TikTok: @suriamalaysia l Youtube: SuriaTV l Twitter: @suria_malaysia

Comments


bottom of page