top of page
  • Writer's pictureMYB

Universal Music Malaysia Anjur Majlis Iftar, Rai Pelajar Pusat Tahfiz Darus Syabab

Bulan Ramadan kembali lagi dan beberapa tahun selepas pandemik COVID-19 berlalu, ini merupakan peluang terbaik untuk mengeratkan semula silaturrahim di samping menambahkan amalan yang mulia.


Sejajar dengan niat baik di bulan penuh keberkatan ini, pihak Universal Music Malaysia tidak mahu ketinggalan dalam berkongsi sedikit rezeki sesama masyarakat.


Pengurusan Universal Music Malaysia meraikan anak-anak tahfiz dari Pusat Tahfiz Darus Syabab dalam satu majlis iftar semalam.

Kredit Foto : Amin


Untuk itu, pihak Universal Music Malaysia tahun ini berbesar hati dapat mengadakan majlis berbuka puasa bersama para pelajar maahad tahfiz dari Pusat Tahfiz Darus Syabab di Hotel Royal Kuala Lumpur.


Majlis ini semestinya telah diserikan dengan kehadiran para artis naungan Universal Music Malaysia yang turut membuat persembahan.


Antaranya adalah kumpulan Insomnicaks, Nuha Bahrin dan Naufal Azrin, Syafiq Abdilah, Nadia Rosli, Meer Nash, Da Unknown, Rief Daniel, serta kumpulan DOLLA.


Barisan artis Universal Music Malaysia yang turut serta dalam acara iftar yang berlansung semalam di Hotel Royal Kuala Lumpur

Kredit Foto : Amin


Malam itu turut mencipta sejarah buat kumpulan Insomniacks yang pertama kalinya melancarkan lagu terbaharu mereka berjudul ‘Lagu Raya’ sempena perayaan Aidilfitri tahun ini.


Begitu juga dengan Nuha Bahrin dan Naufal Azrin yang pernah mencipta fenomena lewat lagu ‘Casablanca’ tidak ketinggalan melancarkan karya duet terbaharu mereka yang berjudul ‘Iktikaf'.


Tidak lupa juga dengan kemunculan single raya terbaru dari Elizabeth Tan dan juga Diana Danielle yang bakal dikeluarkan tidak lama lagi khas buat para peminat dan bagi semua yang akan menyambut Hari Raya Aidilfitri tahun ini.


Di samping dihibur para artis dengan persembahan nyanyian sambil menikmati aneka juadah berbuka puasa yang lazat, para pelajar Maahad Tahfiz Darus Syabab turut menerima sumbangan duit raya daripada pihak pengurusan dan artis Universal Music Malaysia.


Turut memeriahkan malam tersebut adalah pihak pengurusan atasan Universal Music Malaysia yang terdiri daripada Cik Kim Lim, Pengarah Urusan, Universal Music Malaysia, Encik Hermond Cheng, Pengarah A&R, Pemasaran & Promosi, Universal Music Malaysia serta Ketua Def Jam Recordings Malaysia, Encik lvan Koh Pengarah Kanan, Strategi Digital & Komersial, Universal Music Malaysia, Cik Patrina Wong, Pengarah Kewangan dan Operasi, Malaysia & Singapura serta Encik Brandon Chan ketua Perniagaan Baru.

0 comments

Comments


bottom of page